1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Balıklarda oynar Sadece Hamster oynamaz

Başlığı 'Akvaryum ve Dekor Yapımı' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 5 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Selam, :cicek:

Bir çok beslediğimiz dostlarımız için oyuncaklar ekleriz kafeslerine, kulübelerine yataklarına. Balıklar oyun oynamaz mı?

Buna bir bakalım ve denemek için basit bir oyuncak yapalım. Sonuca göre siz karar verin. Ben gördüm baya eğleniyorlar.

Gerekenler:

20-25 cm hava hortumu, araya takmak için hava hortumu içine girecek bir boru, bir vantuz. Hava hortumunu önce vantuz içinden geçiriyoruz ve yuvarlak şekilde boruya takıyoruz. Sonra akvaryumun uygun bölümüne oyuncağımızı takıyoruz. Aşağıda akvaryumun her bölgesinde balıkların ilgisini çektiğini görebilirsiniz.

Baya ilgilerini çekmiş görünüyor ne dersiniz?

www.akvaryumportali.com ;)

Saygılarımla...

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Biri Temel abiyi durdursun artık :cicek: Onlara zarar vermeyecek değişik şeylerle balıkların dikkatleri o yöne çekilebilir bencede..

3. acemi akvarist

acemi akvarist

Süperrr! Mutlaka denemeliyim. :) ;)

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    :D ben bunun serbest olanını bir ara kullanıyordum,itip kakıyorlardı sürekli oyna:

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Benim balıklarım felaket şekilde yabani :hasta: Dibe düşen yemler ve kendi aralarındaki kavgalardan başka hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar :hink: Banamı çekmişler ne :D

Temel hocam güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yorumlara teşekkürler arkdaşlar,

Çok önemli bir paylaşım olmasa da, yüzümüzü güldürdü ve balıklarında bu tarz şeyler ilgisini çektiğini gördük.

Teşekkürler tekrar.

Sayfayı Paylaş