1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Belli bir süre aranızda olamayacağım

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde okan058 tarafından 24 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Arkadaşlar sıcak dostluk ve arkadaşlıklar kurduğum platformdan uzun bir süre paylaşıma ve uzun zaman hatyalini kurup kurulumuna geçtiğim akvaryumuma ara vereceğim .
    Babamın göz rahatsızlığı için götürdüğümüz hastanede miğde kanseri teşhisi konuldu kanser hücresinin 3x 4cm büyüklüğünde olduğu ve kötü huylu bir hücre olduğu söylendi . Üreyebilen ve diğer organlara dağılabilen bir kansermiş . Ameliyat olması için bizden karar bekliyorlar ama çok kararsızız ailem yıkılmış ve dağılmış durumdayız . Daha önceden başına gelen cevresinde olan varsa ameliyat görüşü için yardımlarınızı beklerim dularınızı bekliyorum . Temel abi hani diyodunda bütün hepsi senimi bulur okan bak abi buda beni buldu hayat bizim yanımızda değil abi karşımızda

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Karamsarlığa gerek yok Okan. Emin ol çok daha ağırını babamda yaşadım. Allah'a şükür babam çok iyi. Geçmiş olsun dileklerimi iletir, babana Allah'tan acil şifalar dilerim. Mesaj yazmayı beceremediğim konulardır bunlar. :(

3. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Okan gerçekten çok üzüldüm allah acil şifalar versin umarım baban çok iyi olur en yakın zamanda.

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Okan geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, karamsar olmayın Allah inanan ve dua eden herkezin yanındadır.

5. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Geçmiş olsun Okan hocam...İnşallah tez zamanda iyi haberleri duyarız senden. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar..

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Çok geçmiş olsun Okan. :(

Allah cc. acil şifalar nasip etsin. Zor bir durum ama karamsarlığa kapılmayın.Derdi veren Allah dermanıda verir.

7. taygun

taygun Guest

Geçmiş olsun Okan. Allah acil şifalar versin.

8. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Okan kardeşim çok büyük geçmiş olsun şimdiden.. Acil şifalar diliyorum babana , sizlerde morallerinizi bozmayın lütfen.. Birşey lazım olursa ve yardımcı olabileceğimiz başka birşey olursa burdan bizlere haber vermeyi unutma..

9. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Doktorların vesilesiyle Allah'ın izniyle iyileşir babanız inşaAllah. Acil şifalar.

10. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Okan geçmiş olsun. İnaşallah bu hastalıktan kurtulur. Karamsarlığa düşme Allah'tan gelen herşeyde bir hayır vardır. Allah'ın izniyle iyileşip sizlerin yüzünü güldürür.

11. kumkapılı

kumkapılı

Yer:
    küçükçekmece/cennet
    İsim:
    Doğan
    okan bey, size özelden mesaj yolladım

12. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.

13. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Arkadaşlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim . İşte dostluk budur birbirimizi görmesekte hiç tanımasakta dostluk budur dualarınız için Allah razı olsun

Sayfayı Paylaş