1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Benim keratalar.

Başlığı 'Piranha Balıkları Forum' kategorisinde berk tarafından 25 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. berk

berk

:hepiniziseviyorum:

bu 1-2 ay önceki bir çekim ;

2. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Ynt: Benim keratalar.

Balıkların sağlıklı görünüyor. Kayıpsız büyütürsün inşallah. Akvaryumda bir iki değişiklik yaparsan daha güzel görünebilir. Dalları olan bir mango kökü eklesen arka taraftaki kabloları kenarlara çeksen daha güzel olur.

3. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Berk Bey, neden balıkları tankta değil de su dışında fotoğrafladınız? O balıklar canlı mı? İnanın çok merak ettim.
    Saygılar, keyifli paylaşımlar...

4. berk

berk

İlginiz için teşekkür ederim. Canlı yem vermiştim suyu acayip kirletti filtre başedemedi. Bende balıkları dışarı alıp suyu komple değiştirdim. Kerataların videolarını ekledim oradan izleyebilirsiniz. Değerli yorumlaarınızı bekliyorum saygılarımla.

5. taygun

taygun Guest

Mehmet Bey,

Sanki dikkakli bakınca birinci resimde masa örtüsünün dokusu gözüküyor değil mi? Balıklar canlı ise enteresan bir yaklaşım. :kotu:

Saygılar

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Ben farklı açıdan yaklaşmak istiyorum. :D

Dikkat ettiniz mi? Platformumuzdaki tüm piranhacılar Muğla'dan. :hepiniziseviyorum:

Sayfayı Paylaş