1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Besleme Zevki Orfoz

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde achilles tarafından 11 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. achilles

achilles

[izlesene=432,344]971464[/izlesene]

Sonunda orfozumu elden yem alırken görüntüledik

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Yaşlandım artık galiba, sizin gibi hırslı gençler olunca Orfoz elden yem de alır, akvaryumdan dışarı çıkıp öpücükte. :)

Videoyu izleyemiyorum ama Şimdiden kutlarım Mehmet. Balıkların karakterleri aynı tür bile olsa ne kadar farklı değil mi? Göreceli olan uygulamalara sanırım hoş görü ile yaklaşmanın önemi bir kez daha anlaşılıyor. Bak hala Teoman abinin Orfozu kaya arasından çıkarıpta göremedik. :F

3. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Temelim güzel söyledin gerçekten orfozmu aldık iskorpitmi aldık anlamadım,bu arada aslan balığı diye aldığımız balıkta tuzlusu diskusu çıktı sadece duruyor :heyo:

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    :F :F Teoman abi tamam üzülme, ben onları düzene sokarım. :D Tuzlu su discusu öyle mi ? :F

5. achilles

achilles

Teşekkür ederim abi bu ayrı bir zevk oturup saatlerce uraşmak falan ayrı bi zevk :)

Teoman abi yolla senin orfozuda eğitip geri gönderiyim :) benimki artık kaya falan pek takılmıyo sürekli ortalıkta yeterki akvaryumun karşısında birini görsün hemen oyunlara başlıyo :heyo:

6. tuyluoglu

tuyluoglu

Teoman abi ben bu güne kadar aslan balığının sahibine kuyruk sallayanını görmedim, yapı olarak genelde öyle bir balıktır, avlanırken bile sakindir, ama söz buraya panikatak bir aslan gelirse değiştirecem seninkiyle, orfoz zaten iskorpit takliti yapıyo sana idare et sende haha:

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Daha fazla Teoman abiyi üzdürmem, konuya el koyma zamanı geldi. O orfoz su dışına çıkıp yunus gibi yem alacak. Hakan inanmıyormusun yoksa ? :F

8. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Temelim orfozun kayaların altından bir yere çıkacağı yok ,bu arada tuzlusu diskusu kuru yem almaya başladı ne karides ne istavrit hiç birini yemedi birtek sarımsaklı nls yiyor. :heyo:

9. tuyluoglu

tuyluoglu

Temel abi orfozu su dışına çıkarmışken eve gelen misafire nasıl davranılır onuda öğret elin deymişken, biliyosun Teoman abi bu konuda eğitimsiz, bi ara onada el at :F

Sayfayı Paylaş