1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Betta vs Gurami

Başlığı 'Labirentli Balık Türleri Forum' kategorisinde RuPTuR tarafından 11 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Arkadaşlar geçen salı gününden beri küçük bir akvaryumda duran 1 erkek betta ve 4 cüce gurami birbirleri ile geçinemiyor.Forumlarda böyle bir bilgiye rastlamadım.Oysa ki Abdullah Abi ile olabilir kararına vardıktan sonra bettanın yanına guramileri almıştım ama sonuç kötü.Neyse ki guramilerin sahibi yarın ona hazırladığım akvaryum ile birlikte balıkları alıp götürecek,betta da yalnız kalacak.Bilginiz olsun.Labirentliler kendi aralarında anlaşamıyorlar...(En azından betta ve gurami öyle)Bu arada baskın olan betta.Kabarıp pike yapıyor guramilerin üstüne :D

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Batta vs Gurami

Guramiyle beta anlaşamaz diye biliyorum ama hiç denemedim cem, fakat lepistesle betayı denedim hiç bir sorunda çıkmamıştı bir erkek bir dişi bettam lepisteslerle bereberdi

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Benimde zamanında beslediğim gurami betta 2'lisinden betta'm mağlup çıkmıştı.. o canım kuyruklarını guramiler paso didikleyip yemişlerdi.. Kılıbıktı biraz benimkisi zaten :) Çiftleşmeden sonra genelde erkek dişiyi hırpalar yada öldürecek raddeye getirirdi bende dişi erkeği darmadağın etmişti :D

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Cem sen o akvaryuma sadece gurami alacaksın diye konuştuyduk diye hatılıyorum... Betta da nereden çıktı... Hani aldığın kişi "Koca akvaryumda tek balık mı bakacağım?" demişti de, ben de sen aradınğında "Onun yerine gurami alın..." demiştim... Ama ben tek başına bir grup gurami alacaktınız diye biliyordum...

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Bende 1 hafta birlikte kalmak zorunda kaldılar.Orada sadece guramiler ve vatoz vardı.Guramiler birbirlerine saldırmışlar ve 1 tanesi hyatta şu anda.Neden anlayamadım.GiZMo daha ayrıntılı açıklama yapacaktır...

Sayfayı Paylaş