1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bettalar Tailant'tan bu şekilde geliyor

Başlığı 'Labirentli Balık Türleri Forum' kategorisinde bettacı tarafından 16 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. bettacı

bettacı

Eminimki bazı arkadaşların aklında şu soru olacaktır.O kucuk yerden nası hava alıyor.Onlara saf oksijen basılıyor. :)

2. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Ynt: Bettalar Tailant'tan bu şekilde geliyor

Evet, toptancıdaki halleri bu.Diğer konudaki mesajımda da bundan bahsetmek istemiştim.

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Buyrun burdan yakın... Veteriner de ki halleri... Satıştalar!

Resim kalitesinden dolayı özür dilerim. O an cep telefonuyla çekmem mümkündü...Saygılar...

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Türker, seni tebrik ederim. Çok şey anlatan iki kare. Hafiye gibisin maşallah. Su dışından hava albilme becererisi var diye , üstelik veteriner gibi bir yerde bu şartlarda tutulmaları hoş değil. Balığın duruşu zaten genel sağlığını söylüyor, diyor ki :hasta: yım.

Saygılar...

5. veyko61

veyko61

İsim:
    Recep sarı

Bir balık türünü esnaf arkadaşlar dahil, bardaklar içerisinde gösterir ve satarsak, yeni başlayan, başlamak isteyen arkadaşlara bu balığın tüm ihtiyacının bir su bardağı olduğu izlenimini yaratırız.

İlk hedef esnaf için balığı satmak olmamalıdır. Balığı tanıtırken ilk hedefi gerekli ekipmanları anlatmak ve satmak olmalıdır.

Veterinerde bu fotoğrafları yakalayan arkadaşımızı gerçek anlamda kutlarım.

6. bettacı

bettacı

Tebrikler.Güzel kareler.İnternete girip, akvaryum siteleriyle uğraşmaya başladığımdan beri hep merak ederim.Akvaryumcu arkadaşlarımız,abilerimizde bizim aramızda.Bu şekilde balıksatışı özellikle betta satışı yapanlar acaba bizim söylediklerimizi duymuyorlar mı, yoksa umursamıyorlar mı.Bunu merak etmişimdir.

Biliyorum orası bir akvaryumdu değil.Ama ben bu kelimemi akvaryumcular için dedim.Biz onlara her bettiyı bir akvaryuma koyun demiyoruz elbetteki.En azından bir fanusa koyabilirler.bardaktan iyidir.

7. El_Charro

El_Charro

Arkdaşlara katılıyorum. Bencede bu durumlarda bu balıkların bize ulaşması hiçte iç acıcı bir durum değil :kotu:

8. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Bettaları bu şekilde görmek cidden insanı üzüyor.. Ne yazık ki karakteristiki özellikleri yüzünden bu şekilde akvaryumcularda yerlerini alıyorlar ama kesinlikle hak ettikleri yer yarım bardak su değil.. Ama akvaryumcularında yapabilcekleri pek bişey yok ne yazık ki.. Bütün arkadaşlar iyi niyetli yaklaşıyorlar doğal olarak lütfen kimse beni yanlış anlamasın ama 100 tane bettası olan bir akvaryumcuda bu balıkları başka şekilde barındıramaz.. Keşke bettalar beraber bakılabilecek balıklar olsaydı o zaman akvaryumdaki güzelliğe kimse doyamazdı heralde.. düşünsenize her renkten erkek bettalar.. bu arada bu balıkların betta'dan çok siyam balığı adıyla anılmasını isterdim.. Mickey Rourke'un eski bir filmi vardı siyam balığı diye ben bu balığı bu filmde tanımıştım.. Siyam balıklarının hak ettikleri yeri bulması dileğiyle..

9. bettacı

bettacı

:)

10. MELEK

MELEK

Bence bu çok canice bir durum. Buna dur diyen olmamış mı?

11. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Bizler elimizden geldiğince dikkat çekmeye, dur demeye çalışıyoruz ama elimizden gelenin hepsi bukadar. Üzülmek ve kınamak dışından yapabileceğimiz fazla birşey yok...
    Saygılar, keyifli paylaşımlar...

12. bettacı

bettacı

:) Biz uzun süredir, betta severler olarak bu duruma karşıyız ve engelleyeme çalışıyoruz.Ama bizi kim dinliyor ki ? Sadece bizi dinleyen, balığı hasta olmuş olan insanlar.Onlara ilk tavsiyemiz fanustaki bettalarını akvaryuma almanız gerektiği oluyor.Çünkü fanusta iş zor olur....Sadece o arkadaşlar bize güvenenufak bir kısım dinliyor.Gerisi ise bizi uymamazlıktan gelir gibi.

13. Disturbed

Disturbed

İsim:
    Furkan
    Cevap: Bettalar Tailant'tan bu şekilde geliyor

Çok kötü bir durum.Pet shoplarda genelde bardakların içinde olan bettaları her gördüğümde acıyorum :(

Sayfayı Paylaş