1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bettam Prens

Başlığı 'Labirentli Balık Türleri Forum' kategorisinde acemi akvarist tarafından 5 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. acemi akvarist

acemi akvarist

10 litrelik akvaryumuma japonlarımın ölmesinden sonra 1 tane betta aldım. :heyo: Resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.Ayrıca bir sorunu,hastalığı var mı?Sağlıklı mı?Yardımcı olur musunuz?
    İşte Prens'immm!

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Bence çok sağlıklı görünüyor, güle güle besleyin. :helalolsun: 10 litrelik akvaryumumda japonlarımdan sonra diyince tüylerim diken diken oldu bir anda. dil: Akvaryumunuza uygun bir tür tercih etmişsiniz tebrikler. ;)

3. acemi akvarist

acemi akvarist

Sağlıklı olmasına sevindim. :helalolsun:Keşke ilk başta bettayı tercih etseydim. :(

4. taygun

taygun Guest

Merhaba,

Yaşınızı da gözönüne alınca, akvaryum kurmak, balık beslemek, konu ile ilgili foruma üye olup soru sorma, resim yüklemek... atladığım birşey var mı? Bence oldukça iyi yoldasınız.

Yalnız akvaryumunuzda ısıtıcı göremedim. Şimdi değil ama kışın ihtiyacınız olacaktır. Sizinki gibi küçük hacimli akvaryumlarda su değerlerinin çok sık değişmesi kolay karşılaşılan birşeydir. Bu nedenle özellikle kışın gündüz - gece farklılıklarında soğan sürekli ısı değişikliklerini bertaraf etmek için bir ısıtıcıya ihtiyacınız olacaktır.

Yer kaplamamsı için bir de cama yapışan kağıt termometre işinizi görür. Onu da yan cama yapışrmakta fayda var.

Hoşçakalın

5. acemi akvarist

acemi akvarist

Isıtıcıyı kışın alacağım.Yazın ihtiyaç olmadığı için almadım.
    Ayrıca:
    Teşekkür ederim.

6. acemi akvarist

acemi akvarist

Bir de bir şey sormak istiyorum.Prens'imi bettagarnla besliyordum fakat canlı yeme de ihtiyacı varmış.Bu ihtiyacını sivrisinekle karşılamayı düşünüyorum.Duyduğum kadarıyla bettalar sivrisinekleri çok seviyormuş.Eve gelen sivrisineklerden öldürüp versem bi zararı olur mu Prens'im için?Sivrisinek hastalık vb.bulaştırabilir mi? :bilmem:

7. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    sivri sinek larvaları ile beslenirler.ama sivri sineği direk yer mi bilmem.hastalık bulaşır endişesi hep yazılıyor ama abartılıyor bence.

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Sivrisineğide afiyetle yiyecektir, arada bir evde canımı sıkan sivri sinekleri bir tokatla bayıldıp :D velifera ve mollylere veriyorum otçul tür oldukları halde severek yiyorlar.

9. acemi akvarist

acemi akvarist

Teşekkürler.

10. Desert Falcon

Desert Falcon

Şimdilik ben de bir şey göremedim her şey yolunda naz: ama renkli taşların,plastik bitki dekorlarının Prensinize (yakın veya uzun vadede haha:) zarar vereceğini eklemek istiyorum.Bunun yerine suyu Ph ı düşürecek dere kumlarını tercih etmenizi öneriyorum.

Sağlıklı balıklar diliyorum. ;)

11. betta23

betta23

İsim:
    emrah
    Benim bettamın aynısı kardeş renk falan herşeyi aynı, hatta kuyruk ucunda ki hafif kırmızımsılıkta aynı. Hayırlı olsun benim akvaryumda 10 yaa 15 litre yanına dişi almamı önerdiler bide canlı bitki koymanı tavsiye derim ve betta için saklanacak mağara vb. ben taşlarla mağara yaptım canlı bitki aldım keyfi yerinde gibi bide dişi alırsam bakalım o zaman ne olacak.

Sayfayı Paylaş