1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bilgisayar ile İlgili Sorunlar Buraya!

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde furkan tarafından 20 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. furkan

furkan

Arkadaşlar bilgisayarınızdaki çözemediğiniz herhangi gibi bir problemi bizlere danışıp sorabilmeniz için bu konuyu uygun gördüm. Burdan bilmeyen arkadaşlarımız sorar, bilenler cevaplar. Böylece bilgi aktarımı olur. Umarım yararlı olur?

2. avşarbeyi

avşarbeyi

Ynt: Bilgisayar ile İlgili Sorunlar Buraya!

Yahu furkancım, benim makinayı açınca ekrana msn'nin, yaho mesengerin haberler kısmı falan geliyor bir sürü.Bıktım artık. Bilgisayar sahibi emekli , dul ve yetimin bacanağı olarak kurtar beni.Sana ihtiyacımız var.Yoksa kıracam monitörü artık. :hink:

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Hoş olmuş :alkis:

Ben sorunumu kısaca söyleyeyim. Genellikle yazı yazarken, sürekli hesap makinesi açılıyor. Bir seferde 140 küsür tane açıldığını bilirim. Tahminimce virüs,trojan gibi şeyler buna sebep oluyor ama bilgisayarı taradığımda hiç bir şey çıkmıyor. Hesap makinesini sistemden silmeyi denedim, galiba onu da beceremedim. Bana bir yardım eli uzatın lütfen =) Bıktırıyor adamı gerçekten..

Saygılarımla...

4. avşarbeyi

avşarbeyi

Furkacım bir de Crysis diye bir oyun var.Onun unnistal seçeneği yok.Ne yapacağız?

5. avşarbeyi

avşarbeyi

Yahu Furkan neredesin? Bir de emekli, dul ve yetimin bacanağı olacaksın.Reyting Hamdi de gazman çağırılır çağırılmaz geliyordu. :kotu:

6. furkan

furkan

Abi msn'e girince araçlar > şeçenekler > oturum açma > msnde oturum açtığımda windows live bugünü görüntüle diye bir tikli şecenek var abi onu kaldır, o zaman sorun hall olur.

7. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Hocam denetim masası- program ekle kaldır işe yarar belki. Olabilir mi furkan?

8. furkan

furkan

Klavyenizin üstüne kısayol tuşları varmı? Calculator, Home, Volume , Mute vb. Varsa onlardan sorun olabilir. Klavyenizi söktüğünüzde içinde şeffaf bişi görürürsünüz onu tekrardan düzeltin. Sonra tuşları tekrar yerleştirin. Belki olabilir.

9. furkan

furkan

Denetim Masası > program ekle kaldır> ordan oyunun yüklü olduğu setup vb. bişi cıkar ona basıp kaldır dediğinde sorunun hall olur Abi.

10. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Evet kısayol tuşları var, deneyeceğim furkan sağol :) Ama 17 tane vida var bu klavyede, kim koymuş bunları bu kadar çok :mad:

11. furkan

furkan

Heralde abi takan vidayı fazla bulmuş. :D

12. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Furkan, bu işin başka çözümü olmaz mı, çok bu vidalar :hasta:
    Windowsun kuruluğu olduğu klasörden siliyorum hesap makinesine ait dosyayı ama banamısın demiyor, tekrar beliriyor orda. Silerek halledebileceğim bir yöntem mümkün müdür =)?

13. furkan

furkan

Abi o dosyaları hiç elleme. Kaş yaparken göz çıkartırsın abi. Biraz uğraş sökmeye.

14. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Tamam furkan, o zaman başka çare kalmadı. Açıyorum klavyeyi. İnşallah düzelir

15. avşarbeyi

avşarbeyi

Furkancım bir de hani " buradan" kelimesine tıklayınca adrese yönlendiriliyor ya. O nasıl oluyor?

16. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY

Konuyu yeni gördüm.Eline koluna sağlık Furkan.
    Bende sorular alabilirim.

17. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

Furkan, klavyeyi açtım. Ama kısayol tuşlarının olduğu bölüme dokunmak imkansız. Arkasını bir plaka ile kapatmışlar. Ben de hafiften vurdum oraya. Şimdi topladım klavyeyi sadece hesap makinesinin tuşu çalışmıyor ve kendiliğinden açılmıyor :D Sağolasın. system32 klasorunun içindeki hesap makinesinden masaüstüne bir kısayol attım. Sorun kalmadı. Eyvallah ;)

18. furkan

furkan

[ u r l = s i te ] Yazı [ / u r l ]
    Boşlukları birleştirirseniz olur. Ben bilerek birleştirmedim çünkü sonra tıklama filan çıkıyor. :D
    Bunları sizle paylaşmak benim için süper ötesi güzel bir duygu. Tarifsiz.

19. sedatceyhun

sedatceyhun

İsim:
    Sedat Gezer

Sorun klavyeden değilse mutlaka virüstendir. internet üzerinden sürekli update edilebilen bir virüs programı indiriniz. Adware ide spay yakalamak için kullanabilirsiniz.

20. furkan

furkan

Sorun düzelmiş sanırım Abi.

Sayfayı Paylaş