1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bilgisayarlarım çöktü

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde RuPTuR tarafından 11 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Arkadaşlar bir süre aranızda olamayacağım,en azından şu bilgisayarları düzeltebilene kadar.Sorunu sözleyeyim:Bilgisayarların 2si de boot yapmıyor.Ne cd'den ne hdd'den ne de flash diskten....

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Cem;geçmiş olsun kardeşim.İnşallah tez zamanda sorununu halleder ve aramızda olursun.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Geçmiş olsun Cem, sıkıntılı işler bunlar. Kul yapısı ne olacak. Umarım çabuk çözümlersin ve kendini özletmezsin fazla.

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Cem makine hiçmi açılmıyor belki yardımcı olabiliriz

5. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Boot yapmıyor derken çöken bilgisayara format atmak istiyorsunuz ancak boot menünün yanıt vermediğinimi ifade ediyorsunuz? Eğer öyleyse bilginiz varsa biraz bios ayarlarını kurcalayın derim.

6. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Cem geçmiş olsun boot yapmıyor ise hard disk'ini söküp sadece cd'den açılış yapmaya çalış eğer o şekilde cd'den açılış yaparsa hard disk'in göçmüş demektir.. Sezgin'inde dediği gibi boot ayarlarınada bir bak..

7. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Aynısı mıdır bilmem ama benim başımada benzer bir durum gelmişti Cem hocam. Ne yaptıysam olmadı..Sonuç, hard disk uçmuştu ateş:
    Umarım aynı durum değildir. Hard disk göçünce insan çok kötü hissediyor kendini :(

8. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Volkan abi'ye katılıyorum.Yinede bios ayarlarını sıfırlayıp yeniden dene.
    Başka bir sorun ise pc'ye ilk kezmi format atıyorsun.Casper bilgisayarların çoğunda boot yapamamassın.Cd'den kurulum yaparken kutucukda yazar önyüklemi format atmak istıyorum seçeceksin.

9. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    BIOS'dan IDE HARD DRIVE'yi etkinleştir Cem Abi. Yeni sürüm bilgisayarlarda CDD , HDD diye de geçiyor. Ama BIOS bilgin yoksa hiç kurcalama. Kaş yapayım derken göz çıkarırsın. ALLAH yardımcımız olsun.

Saygılar...

10. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Abi bios ayarları karıştırılırsa ne olurki? :bilmem: Olmadı default (varsayılan) yapılıp eski ayarlara geri dönülür. :)

11. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Teşekkür ederim arkadaşlar.Bilgisayarlarla 12 yıldır haşır neşir olduğum için biraz bilgim var.Virüs olduğunu düşünmüştüm ki sanırım öyle.Neyse kurtuldum.Format atmadım,sistemi geri getirdim ama sağolsun virüs kardeş harddisklerimden birini uçurdu,diğerini ölümden döndürdüm,bir diğeri de hala yoğun bakımda :D
    İstanbul'daki anakartım biraz dandik.Gidince baya uğraşacağım.
    Neyse bununla kurtardık,yarın yeni fotoğraflarla napalumu tanıtacağım.Bu arada annemin sınıfı için kaplumbağa akvaryumu yapıyorum,onu da tanıtacağım :D

Sayfayı Paylaş