1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bir Fıkra da Benden

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde taygun tarafından 6 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. taygun

taygun Guest

Karedeniz İnsanımızın sonsuz hoşgörüsüne istinaden... :cicek:

İki Karadenizli, buldukları bir penguenin boynuna tasma takmış, gezdiriyorlarmış.
    Bunu gören adamın biri:
    -Zavallı hayvanı tasma ile gezdireceğinize, onu bir hayvanat bahçesine götürsenize, demiş.

Aynı adam bir saat sonra onları yeniden penguenle görünce sormuş:
    -Hani hayvanat bahçesine götürecektiniz?
    -Götürdük, şimdi da sinemaya götürüyoruz.

Saygılar

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Nedir bu Temel'in çektiği. dil:

Tamer abi, uluslar arası sakatlar yüzme yarışması düzenlenmiş, kiminin bir kolu yok, kiminin bir bacağı yok vs vs ülkeler seçmiş, elemeler yapmış yollamış. Bizim Temel'in ise sadece kafası var gerisi yok. Komite demişki yapmayın kardeşim sen nasıl katılacaksın nasıl yüzeceksin ? Boğulur gidersin...Bizim Temel boş ver sene sen canım benim ben yüzmede ödül bile aldım. Üstelik koskoca Türkiye seçmelerini baban mı geçti buraya geldi demiş. dil:

Adamlar çaresiz kabul etmişler, havuzun başına geçil miş her kez suya atlamış, tabi Temel'de atmış kafayı suya. Adamlar beklemiş beklemiş yüzen yok gulug gulug sesler geliyor... Hemen dalmış çıkarmışlar.. Hani kardeşim ödülün mödülün var dı boğulacaktın az daha.

Ya gidin başımdan kıramp girdi ben ne yapayım kardeşim demiş...

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Arka arkaya 2 bomba fıkra , sabah sabah iyi geldi , teşekkürler :F

Sayfayı Paylaş