1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Biraz lepistes moli velifera fotoğrafı (göz banyosu için)

Başlığı 'Canlı Doğuran Portalı' kategorisinde aykılıç tarafından 27 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. aykılıç

aykılıç

İsim:
    SELÇUK KARTAL

Paylaşmak istedim elimdeki fotoğrafları, keşke herkes paylaşabilse elindekileri. Görmediğimiz neler var acaba... Bazen sadece fotoğraf arıyorum nette. Farklı bişey bulmak çok güzel oluyor..Keşfetmek gibi...

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Katılıyorum bu düşüncene, herkes arşivindekileri veya beğendiği türleri eklese güzel bir arşiv oluşur. Madem katıldık düşüncene sonuna kadar o halde eklemesek olmaz.

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

Bu da bonus...

3. aykılıç

aykılıç

İsim:
    SELÇUK KARTAL
    Temel hocam teşekkürler...Bonus sizin gibi., bu işin bütün güzelliği son karedeki fotoğrafta gizli...

4. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ
    Çok güzel resimler

5. Kinglepistes

Kinglepistes

İsim:
    Uğur ZAN
    Arkadaşlar,
    Çok farklı fotoğraflar değiller ama en azından kendi akvaryumumdan... 2,5 Aylık Blue Moscow erkekler...

6. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    2,5 aylık mı pardon:gif pardon:gif Uğur abi büyüksün ne diyim em34: Ben daha çok beklerim anlaşıldı.. Kurs almam gerekiyor senden şöyle güzelce.. Ben gerçi kışı bekliyorum :) Havyarlar gelince kestirmeden gidicem :) Bu arada karma renkler sadece lepisteslere yakışıyor.Moliler kendi saf renklerinde çok daha güzel.. Siyah ve beyaz..

7. Kinglepistes

Kinglepistes

İsim:
    Uğur ZAN
    Volkan,
    En kısa yol ana yoldur...!
    Her kestirmede bir çukur, bir tümsek elbette vardır... Akvaryumuna atacağın havyardan yenmeyen birkaç tanenin çürümesi bütün balıklara veda anlamına gelir ağla:gif
    Bence de karma renkler sadece lepisteslere yakışıyor. Moli dediğin"Siyah" olacak gerisi hikaye...!

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Aman tanrım... Müthiş resimler. Resmen göz banyosu hocam. Emeğinize sağlık. Bakalım daha neler göreceğiz bu hobide.

9. muratpalio16

muratpalio16

Paylaşım için teşekkürler süper resimler :)

10. xl-kral

xl-kral

Vaaaaay be. Veliferalar çok etkiledi beni.Normalde nefret ettiğim balıklardandır ama hayran kaldım. Muhteşem.

11. By_KadircaN

By_KadircaN

İsim:
    Kadircan Kurt

Canlı doğuranlarda favorim veliferadır... burda:gif Resimler çok güzel eline sağlık...
    Temel abi yanılmıyorsam resimlerdeki bazı lepistesler albino daha önce hiç albino lepistes görmemiştim... .8.

Sayfayı Paylaş