1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

bu akvaryum kaç para eder?

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde atlantisprensi tarafından 17 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Merhaba dostlar. 150*60*60 boyutlarında bir akvaryum yaptıracağım. camlar 10 mm kalınlığında olacak. 10 mm camdan kuşak atılacak. üstlere alüminyum çevirme yapılacak. camlar rodajlı. akvaryumun altına dolap yapılacak. bu akvaryuma 650 tl fiyat biçiyor. ne dersiniz dostlar fiyatı normal mi, iyi mi? görüşlerinizi bekliyorum. huh:

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Çok anlamamakla beraber kendi yaptırdığım akvaryumlar ile kıyasladığımda bence değil...

3. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    400-450 lira iyi,500 lira ise kar bırakarak alabilirsin.650 çok fazla bence...

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Fiyat normal bence Sayın prens. :hasta: Tabi dolap kalitesi ? Altında demir profil olacak mı olmayacak mı ? (Mutlaka olmalı ) bunlar varsa normal.

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Pardon dolap olduğunu görmemişim.550 lira yeterlidir yine de...

6. radenko

radenko

Normal gibi duruyor yapmışken sumplu yapın derim.

7. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Fiat biraz yüksek ama bu büyüklükteki bi akvaryumu 12mm çeker.Ayrıca sehbanızın içinde demir profiller olmazı lazım.
    Ben Ankara aksan akvaryuma.150*60*70 akvaryum 12mm cam+demir profilli ahşap giydirilmiş tankı 650 tl'ye almıştım.
    Profil bilgilerinizi doldurursanız,seviniriz.

8. rappier

rappier

İsim:
    Mecit BAĞCI
    110x60x50(yük) cama cam akvaryum 10mm camdan 230 tl fiyat çekiyorlar. Belki kıyaslama açısından yardımcı olur dedim.

9. radenko

radenko

10mm cam normaldir ama çok güvenli olmasını isterseniz 12 yapılabilir. Doldurunca 700 kgları bulacak bir akvaryum sehpaya dikkat.

10. taygun

taygun Guest

Yanlış anlamadıysam Arkadaş akvaryumun altında dolap var diyor.

Bu durumda bence fiyat normal.

Sayfayı Paylaş