1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bu Biiiirr

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 18 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Torunu Trabzon'un Gölçayır köyünden olan dedesine sormuş; Dede siz babaannemle 40 yıldır hiç tartışmamışsınız, kavga etmemişsiniz bunun sırrı nedir ?

Dedesi anlatmış sırrı; Biz babaannen ile köyden göç etmeye karar verdik. Gerekli eşyayı topladık ata yükledik ve çıktık yola. Biraz gittik at birden tökezledi indim ata yanaştım kulağına bağırdım bu biiiirrr... Yola devam devam ettik bir süre sonra at gene tökezlemesin mi, indim aşağı kulağına bağırdım bu ikiiii....Yola çıktık ilerlemeye devam ettik o da ne at gene tökezlemesin mi, indim attan çektim barabelliyi dayadım annına vurdum atı. Babaannen geldi bas bas bağırmaya başladı ' niye vurdun atı nasıl gideceğiz be adam ' döndüm yüzüne bağırdım bu birrrr.

O günden sonra babaannen ile gül gibi geçinir gideriz Allah inandırsın.

Beğendiğim fıkra diyelim ama gerçek olduğu da söylenir. burda:gif

2. MYTHDIVER

MYTHDIVER

Bu Biiiirr

Güzelmiş abi.

3. *KONT*

*KONT*

Bu Biiiirr

Sonunda daha ilginç birşey olacağını düşünmüştüm. :)

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bu Biiiirr

Ne çıkıyorsa bizim Karadenizlilerden çıkıyor arkadaş yaa. :D Asabi milletiz vesselam. :cekingen: Ama işe yaramıyoda değil hani. pala.gif

Sayfayı Paylaş