1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bu kurbağa akvaryumda yaşar mı

Başlığı 'Paludaryum ve Amfibyum' kategorisinde YIKIKTEMO tarafından 6 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Paludaryum katagorisine açtım konuyu, ancak bu sevimli canlının balıklar ile birlikte yaşayıp yaşamayacağınıda merak etmiyor değilim. Kurbağamız şu an anubias bitkisi içerisinde çok cazibeli durmuş vaziyyette görünüyor. Cesaret mi eksik acaba bu girişimler için ?

Renklerin güzelliğine dikkatinizi çekerim.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Balıklarla birlikte sorunsuz yaşayabilir, Albino afrika kurbağası, vakti zamanında örnek organizma olarak Avrupada kullanılmıştır, o kadar yaygın kullanılmıştırki bu kurbağalar ile hamilelik testi yapılıyordu.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Niye yok o zaman sence akvaryumlarda Emrah ? Avrupa Avrupa sonunda kurbağada besleyeceğim her halde. Çok güzel görünüyor.

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Paludaryumcular beslerler bu kurbağayı ama akvaryumdada olur çünkü sudan hiç çıkmıyorlar, üsküdarda üç katlı bir petshopta vardı bunlardan ama işletme kapandı, karşıda bakırköy civarında bir yerdede satılıyor, herşey avrupada değil bizdede imkanlar var ama hobicinin zevkine kalmış birşey herkez sen ben gibi kurbağa sevmez, bu işler arz talep meselesidir müşterisi az olan bir ürünün çok bulunmamasıda gayet normaldir, örneğin kaç akvaryumcuda tatlı su pufferi bulabilirsinki ? yada hangimiz mahallemizin akvaryumcusunda tuzlusu balıkları yada ekipmanı ile karşılaştıkki ?
    Kurbağalarda, semenderlerde,kaplumbağalarda çok hoş canlılar ama hastalık taşıma riskleri balıklardan çok daha yüksektir ;) ben beyaz kurbağayı eşimin ''beyaz hayvan fobisi'' yüzünden besleyemiyorum.

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Uygar Petshop'ta idi ama Uygar Petshop kapanmadı... Üsküdar'dan Ümraniye'de Kaymakamlık'ın yakınlarına taşındı... Bu kurbağalardan ahala orada bulmak mümkün... Balıklarla birlikte duruyorlar... Ayrıca Üsküdar Paşakapısı'ndaki akvaryumcuda da mevcut bu kurbağalardan... Ayrıca burada Çamur Zıpzıpı da var...

6. *KONT*

*KONT*

Ne kadar güzel bir kurbağa üretimini düşünüyor musun Temel abi?(1tane de karşı cinsiyette bulup)

7. Lake Tanganyika

Lake Tanganyika

Yer:
    İstanbul/Tepekent
    İsim:
    Yavuz Kaçar

Bu kurbağa akvaryumda yaşar akvaryumcuda gördüm bitkili akvaryumun içinde çok güzeller tavsiye ederim bende alıcaktım ama gittiğimde param yoktu :( ertesi gün geldiğimde hepsi satılmıştı. :(
    Temel abi tavsiye ederim çok güzeller. ;)

Saygılar... saygılar:gif

8. kaan07

kaan07

İsim:
    Kaan ÖNCÜ

Evet bende görümüştüm ama almadım nedense. :D

Sayfayı Paylaş