1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bu nasıl bir durumdur biri bana açıklasın

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde atlantisprensi tarafından 7 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Arkadaşlar, sarı prenseslerim ve beyazlarım (3 aylık yavrular) korku anında önce bayılıyor sonra da bazen ölüyor bazen de tekrar kendilerine geliyorlar. Diğer türlerimin yavrularında herhangi bir şey yok. Başka bir yerden sp, şeker pembe, iceman yavruları getirdim onlarda da yine sp'ler bayılıyor diğerlerinde herhangi bir şey yok. Bu nasıl iştir dostlar. Biri bana açıklasın. .8.

2. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar

Volkan abi, geçmiş olsun. Ben de sebebini merak ettim. huh:

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Bu korku anı nasıl bir korku anı ? Ne oluyorda korkuyorlar ?

4. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Mesela yem atmak için akvaryumun önüne geldiğimde yahut bir yere taşırken balıkları.

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Volkan abi bayılma derken tam olarak neyi kastediyorsun. Balık hareketsiz kalıp tamamen suyun dibine mi çöküyor yada yan yan mı yüzüyor. Sebep stres olabilir abi. Konuyu biraz daha açarsan fikirler netleşecektir. Geçmiş olsun.

Saygılar...

6. atlantisprensi

atlantisprensi

İsim:
    Volkan ERİKÇİ
    Yan yatıp dibe çöküyorlar. İşin garibi sadece sarılarımda ve beyazlarımda oluyor. Yeni getirdiğim sarılarda ve beyazlarda da oldu. Sudan mı acaba?

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Bir yere taşımayı anlarım çünkü yakalama sırasındaki ani stres baskısı bunu yaptırabilir. Bu durumda bazıları kendini kuma bile gömme eğilimi gösterebilir. Ama yem vermek için akvaryumun yanına gittiğinde balıkların korkudan bayılması veya ölmesinin sebebi olsa olsa sosyete hastalığı olur.

Çok şaşırdım açıkcası su kaynaklı olması ihtimali zayıf bence.

8. _ERKAN_07_

_ERKAN_07_

İsim:
    Erkan ÖZEN

Bende sarı besliyorum elimde beyaz yavrularda var dünya kadar naz: ama bu zamana kadar böyle bir durumla ne karşılaştım nede duydum enteresan bir olay taşıma durumu neyse her balık aynı değildir ama yem verirken önüne gelince o şekilde olması biraz anormel, gün içinde ev halkından bir müdahale oluyormu acaba çünkü gündüz akvaryuma vuruluyorsa sürekli normal olarak vurucağınızı zannedebilirler. .8.

9. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert

Volkan bey, balıklar havasız kalmış olabilrmi..? Yem olarak ne kullanıyorsunuz..?

Sayfayı Paylaş