1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bu sefer artemia yı buldum mu:)?

Başlığı 'Akvaryum Yemi Araştırma Portalı' kategorisinde molossus tarafından 20 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Başka bir başlıkta bahsettiğim su birikintisinde, aşağıdaki videoda kıpırdanan canlılardan da var :)
    Acaba bu sefer doğru canmlıyı bulabildim mi?

Ve fotoğraf

2. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Tuzlu su mu?

3. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Değil. Kuyu suyuyla doldurulan minyatür bir havuz gibi. Gerçi buradaki bazı kuyuların suyunda az da olsa tuz olabiliyor ama genel anlamda tatlı su.

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Artemia tuz göllerinde bulunur.Türkiye'de de şimdiye kadar bulunmamış bir tür.Ege Üniversitesi'nin araştırmaları var hala...

5. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Anlıyorum en iyisi ben bu canlı yem araştırmalarıma bir son vereyim :F

6. tolgacetin72

tolgacetin72

Bunlar artemia değiller. Bir canlının larvası oldukları kesin, ama neyin? Tatarcık larvası olabilirler diye düşünüyorum.

7. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bana kalırsa gammarus benzeri bir canlı yada gammarus, Abdullah abide bursada artemia benzeri bir canlıyı tatlısuda bulmuştu hatta bende bizzat canlı olarak onları görmüştüm.

8. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    İlk bakışta su piresi zannetim ama değil. huh:

9. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Canım Memleket işte, ne bereketli yermiş Antalya. :F Ne ararsan var, bence değil artemia uçuran, şişiren ve patlatan canlı yemlerin hepsi sonunda yakalanır. :F

Tebrikler Caner Bey, videolar için gerçekten teşekkürler harikasınız. toka:gif

10. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    Rica ederim Temel bey.
    Ne kadar tuhaf canlı varsa buldum da artemia ve su piresini bulamadım gitti :F

11. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Caner abi artemia bulamasanda yakın birşey buda canlı yemde olur bana kalsa akvaryumda bakarım :) hem senin canlı yem arayışını anlayamadım koiler sazandır sazan küçükken otçul olur çok büyüyünce etçil beslenmeyece başlar, şu an senin koilere canlı yem vermen sindirimlerini bozacaktır diye düşünüyorum.

12. molossus

molossus

İsim:
    caner şapağasıoğlu
    O zaman hazır yem ve karides fesleğene devam ;)

13. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Harika gerçekten ne bereket dolu bir yer orası yahu. :D Ben orda olsam balıklar bayram eder her halde.Videoda balıkların yeme saldırmaları çok güzel. em34:

Sayfayı Paylaş