1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bu yaratık Gölden

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Desert Falcon tarafından 10 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. Desert Falcon

Desert Falcon

2. furkan

furkan

Ynt: Bu yaratık Gölden

Bizim vatozların baya bir gelişmişi bu. :p Bizde buna dev vatoz diyelim. :D Nasıl olsa cüce vatozda var. :D

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin

İlginç...Fakat doğruluğu tartışılır. O kadar insanın hakkından geldiyse yanına giden balık adama dokunamaması sanırım aç olmadığındandır :p

4. Desert Falcon

Desert Falcon

Belki ilaçlı zıpkınla falan vurup bayıltmışlardır sonuçta günümüz teknolojisinde adam göle girip balıkla boğuşacak değil zaten balık insan yiyor.Ben böyle birşey görsem Allah yarattı demem elimde ne varsa yağdırırım :p

5. bettacı

bettacı

Haberin başlığında ''Dünyanın en korkunç balığı'' denmiş.Bence yanlış.Çünkü adamlar sırıtıyor :D

6. taygun

taygun Guest

Doğrusu bana da uydurma bir haber gibi geldi. Daha iki hafta evvel National Geographic Channel'da Nepal'deki bu balıklar ile ilgili bir belgesel seyretmiştim. Hiç de öyle canavar bir hali yoktu. Aksi insanlar tarafından aşırı avlandıkları için sayıları azalmış. Araştırmayı yapan bilim adamları bir tane bu kedi balığından yakalayıp balığa bir verici takıp nehir içindeki hareketlerini izliyorlardı.

Kısacası, güncel tabirle, çakma haber.

Saygılar

7. Divxer

Divxer

:) Köpekbalıklarını da jaws filmleriyle canavar haline getiren insanoğlu onun soyunu tüketmek için elinden geleni ardına koymamıştır.Acaba canavar yaşamak için en fazla 1-2 insanı öldüren bu canlılar mı,yoksa ihtiyacı olmadığı halde onlardan sayısı bilinemeyecek kadar öldüren beslenme piramidinin en üstüne yerleşmiş olan memelimidir?

8. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY

Şahin,paylaşım için eyvallah.
    İlk kez böyle bi balık gördüm,çok ilginç açıkçası.Bu balığın insan öldürdüğünü ve yediğini sanmıyorum.

9. Desert Falcon

Desert Falcon

İnsan öldürmüyor arkadaşlar,yani özellikle insana kastı yok :bilmem:
    Ölen insanları gelenek gereği göle atıyorlar,insan eti yiyen canlı bu denli gelişiyor ve insan etine alışıyor yoksa onun tek derdi beslenmek bizler de bu zincirin parçasıyız avlarız,av oluruz.Bu çok doğal en korkuncu olmayabilir ama gerçek bu hayvan göle atılan ölü insanlarla besleniyor,çok doğal...
    Bu arada Emre ölen balığa bakıp bakıp korkacakları yok ya :p

Sayfayı Paylaş