1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bu yusufçuğun evimde ne işi var ?

Başlığı 'Paludaryum ve Amfibyum' kategorisinde Emrah Ece tarafından 23 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Doğayı seviyorum ama sanırım o beni daha çok seviyorki yusufçuğun biri gelip paludaryumuma larva bırakmış hemde benim paludaryumuma, içinde yeşil karides büyütmeye çalıştığım, sucul alan gezilerinde Abdullah abi ve Temel hocamın binbir zahmetlerle çıkarıp bana hediye ettikleri bitkilerimi özenle yetiştirdiğim paludaryumuma montz: çok kızgınım larvayı tutana kadar ''yusuf yusuf'' oldum ama itlaf ediverdim kendisini, ya başkada varsa ? ya alien yanlız değilse ? işte o zaman uğraşacağız demektir larval evrenin benim avimde tamamlanmasına elbetteki izin veremem hele hele yeşil karideslerimin zarar görmesine asla göz yumamam gözlerim karides ararken birden alienle karşılaştı buna bir predatör mü bulsak ne yapsak ?

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Dragonfly yavrusu ha Emrah?

Neyse Damselfly çıkmadığına şükret... Karides yedi ise bile az yemiştir... Damsel fly larvası çıksa idi vay haline idi...

3. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Valla farketmez bunlardan başka çıkarsa karides yemesinden değil larva evresini bitirip evimde uçmaya başlamasından korkuyorum inşallah öle bişey olmaz olursada olduğunda evde olmalıyım yoksa mız mız:gif

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Hmmm... Demek yenge bunlardan da korkuyor... saat:gif

Evet evde ol o zaman... :D

5. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Peki başka çıkarsa ne yapacağız ?

6. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Dragonfly larvası çıkarsa sorun değil, besle... Ama Damselfly larvası çıkarsa karideslere topluca elveda de... :D

7. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Emrah eve nasıl girmişki bu meret? huh:

8. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    sanırım Aydostan aldığım bitkilerle yada balkon açıkken gelmiş olabilir saat:gif

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Balkondan... Sana dediğim gibi benim balkondaki akvaryumcukta da vardı, hem de Damselfly larvası... Ama Mosstara ile Leopar'a dokunmak ne haddine... Kuzu kuzu takıldı, artık ne buldu ise yedi ve bir gün evin içinde bir damselfly peydahlandı... İki tur attı ve uçup gitti...

10. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Senden aldığım çamların içinden acayip salyangoz çıkıyor kesin yusufçukta çıkar iyi yıkamak lazım hala kovada duruyolar bi dalını diktim ama o kadar çok bitki varki

11. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert

Emrah abi, yusufcuk balıklarımı öldürürmü? Balık tarafından yenilince bir zarar verirmi balığa?

12. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece

Balıkları öldürebilir, balıklar çok agresif ve büyükse balıklar onu öldürür.

Sayfayı Paylaş