1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Buda Benim Akvaryumum

Başlığı 'Genel Balık Konuları' kategorisinde achilles tarafından 31 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. achilles

achilles

Teoman abinin isteği üzerine akvaryumumun resimlerini ekliyorum....

Akvaryum ölçüleri : 90x85x65 cm.
    yukarı basma : Sicce 3000'lik motor
    Akıntı motoru : Seio M150
    Protein Skimmer : Yerli yapım motoru Aquabee 2000-1
    Sumb ölçüleri : 60x71x36 cm.
    Aydınlatma : 6x39W HO T5

Lütfen nazar etmeyin maşallah demeyi unutmayın :) naz:

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ellerine sağlık Mehmet, akvaryumunu paylaştığın için. Ne diyelim fotoğraflardan sonra. naz:
    Sonunda bana aldıracaksınız bir orfoz. Teoman abiyle sen de aynı türü görünce iştahlandım. Maşallah çok güzel bir canlı. Tabi diğer balıklarında harika. Powder blue bakmak kolay iş değildir, ayrıca kutlarım. Malum Orfoz sanırım Dünya akvaristliğinde elden yem almayan tek tür. Sanırım Cüneyt Arkın olup Dünya'yı kurtarmak Teoman abiye kaldı. :D Yoksa aldırırsınız bana bir Orfoz. ;)

Bu arada Ps ile hava atmışsın, at bakalım yakışmış. gizli:

Paylaşım için teşekkür ederim.

3. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Selamlar .Mehmet akvaryum güzel aydınlatma biraz fazla gibi geldi bana o aydınlatmalarla,sert yada yumuşak her türlü mercana rahatlıkla bakabilirsin ,ps bizim hakanın yaptığı ps galiba ,ps de kullanılan motorun açılımını yapıp bi resim eklersen bizede fikir vermiş olursun balıklara söylenecek söz yok tek kelime ile muhteşemler . :heyo:

4. achilles

achilles

sanada getirelim bi orfoz Temel abi güzel olur valla :) elden yem almasına çok azkaldı onuda başarıcaz inşallah gerçi bir iki sefer elimde alıp kaçtı ama sürekli yapmadığı için sayılmaz diyorum. :) powder yaklaşık 1 aydır bende gayet mutlu görünüyo yem sorunu yok ne versem yiyor şimdi besleme zevki 2 videosunu ekliycem orda da purple istarvit parçalarına nasıl saldırıyor görmen lazım. naz:

aydınlatmam güzel abi sert veya yumuşak mercanlar girmeyi düşünüyorum ufaktan zaten akvaryumda anemon, starpolip, polip, 3 çeşit mushroom ve senden almış olduğum xenia lar mevcut. Bu arada xeina lar için tekrar teşekkür ederim abi. Ps Hakan'ın yaptığı ps motor aquabee 200-1 çırpıcılıdır. en kısa zamanda resimlerini de çekip eklerim abi. :heyo:

5. tuyluoglu

tuyluoglu

Mehmet akvaryumu yapıştırmadan önce, yapım aşamasında çektiğimiz resimler olacaktı, onlarda duruyorsa onlarıda ekle bence, bu arada akvaryumun camları 12 mm ön ve sol yan cam extra clear ( kristal ) camdır, ve akvaryumda hiç kayıt yoktur.

6. achilles

achilles

Doğru kardeş ben cam kalınlıklarını vs. yazmayı unutmuşum. Resimlere bir bakiyim bilgisayarda bi yerde kayıtlı olması lazım bulunca ekliyim hemen.

Sayfayı Paylaş