1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Buluşma

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde seyyaHH tarafından 28 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. seyyaHH

seyyaHH

Yer:
    Ankara
    İsim:
    KÖKSAL YILDIRIM
    Özgür kardeşim, Murat abim hadi bir önderlik yapında bir buluşma :hepiniziseviyorum: ayarlayıp birbirimizi daha yakından tanıyalım. Ya da ticari bir üyemiz varsa yeri müsayit olan, biraz rahatsız edelim canım. Tabi benim ki bir öneri üstadlar ve ustalar daha iyisini bilir.

2. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Köksal abi,kusura bakma konuyu yeni gördüm.Aslında böyşe birşey aklımda.
    Sitemizin yöneticilerinden Eren EROĞLU arkadaşımızın benden Ankarada yer ayarlması husunda ricası olmuştu.Konferasan tadında toplantı yapmak istıyor ilerleyen günlerde.

Salon konusu basit,ama katılım nasıl olur bilmem.
    Bu arada senin dediğin gibi abi aramızda bi yerde toplanılıp,birbirimiz ile kaynaşabiliriz.Diğer Ankara'lı arkadaşları konuya bekliyorum.

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Eğer müsait olursam İstanbul'dan ben bile gelebilirim... Zaten trenle Ankara'ya yolculuk yapasım vardı uzun zamandır... Sonra da biraz Kızılay ve Sakarya Caddesi...

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Böyle bir şeyin gerçekleşmesini elbette ki bende çok isterim. Hatta en fazla isteyenlerden biri de eminim benim. Ama katılma şansım ne yazık ki yok. Dersler, iş güç işte. Ama eğer abilerim, üstadlarım buluşur da resimlerini burda bizlerle paylaşırlarsa bende katılmış gibi olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bende birgün sizleri Diyarbakır'da ağırlarım.

Saygılarımla...

Sayfayı Paylaş