1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bunlarda Benden

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde MertBalim tarafından 15 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    İşte benim akvaryumum

Fotograf 1 (Eski hali)

Fotograf 2

Akvaryumu Yeniden dizayn edicem lütfen yardım edin.

Fotograf 3

Fotograf 4

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Mert akvaryum fena değil, dikkatimi çeken birkaç konu hakkında yorum yapmak isterim. Hava hortumlarını akvaryumun kenerlarından aşağı doğru çekmelisin, filtre sisteminin su çekiş borusu kısa kalmış ve tabana uzak. Eğer boruyu uzatırsan tabandan pisliği daha rahat çeker. Şelale filtre mi?

Balık türlerin bence çok karmaşık, dişileri erkekleri orantısız ve belirsiz. Eğer akvaryum çift taraflı izlenmiyorsa arka fon koyu mavi güzel durur.

Akvaryumunu tanıttığın için teşekkürler...

3. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Akvaryum biraz küçük gibi...Ayrıca balık olarak ne ararsan var :) Bence yanlış bir düşünce...

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Bende balık seçimini yanlış buluyorum Mert. Karıştırmışsın türleri. Verim alamazsın kanaatimce. Ama akvaryumunu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.

5. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    ,

Evet Temel abi, filitrem şelale ama uçları kırılmıştı bende onları acil aldığım için öyle oldu deyiştiririm onları. Balıklar erkekleri dişileri anlaşılıyor dikkatli bakınca görüntü net deyil anlaşılmıyor şimdilik ve balıklar daha cok genc 2.5 3 aylık balıklarım.

Akvaryum 80.50.80 320 litrelik akvaryum bence normal boyutları. Evet her balık var.
    Bu akvaryumdan daha karışık akvaryumdan geldi bu balıklar. Bizim arkadaş yavrulattı bana verdi. Bende verim alacağımdan eminim.

6. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert

Fonu yenilemek isterdim ama içden silikonla yapıştırma söktürüp yenisini takıcam. Önceden kırmızı karınlı pirana besliyordum. Büyünce vahşileşmeye başladı. Ailem korktuğu için cins deyiştirdim.

Sayfayı Paylaş