1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bunlarda benden

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde reis tarafından 22 Aralık 2008 başlatılmıştır.

1. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
  2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Ynt: BUNLARDA BENDEN

Maşallah çok güzellermiş... yalnız 3. karede flaş balığın gözüne patlamış direk... Ufff... :hink:

3. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur

Harika, hepsi birbirinden güzel özellikle frontozalar.

4. swat

swat

İsim:
    Nurullah AYDIN

Bende frontozalara bayıldım dekorlarında harika yalnız biraz düzenlersen iyi olur maşallah.

5. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Olcay abi söyleyecek bir şey bulamıyorum. Şaka şaka buluyorum. Maşallah maşallah maşallah. ALLAH nazarlardan saklasın inşallah. Sağlıklı yavrular.

Saygılarımla Abi...

6. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Çok teşekkür ederim. :hepiniziseviyorum:

Nurullah abi;o dekorlar abartısız 100 kere değişmiştir:D Son halini bir ara eklerim.

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Maşallah Olcay hocam, güzel ve alımlı görünüyorlar. Sağlıklı olarak devam ettirmen dileklerimle. Üreme videolarınıda izleriz inşallah.
    Saygılar...

8. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Hep iş yerindeyken denk geldim bu konuya bir türlü izleyememiştim şimdi anca evden bakabildim.Frontozalarınıza nazar değmesin hocam maşallahları var.. Heralde bu gruptan balık beslemeye başlarsam tek besleyeceğim balık bunlar eminim.. İş yerimde ki atelyelerin bazılarında frontozolar var ve onlarında maşallahları var.. akvaryum kurarken aklımı çelmeye çalıştılar ama beceremediler :)

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Temel hocam;aslında birsürü üreme videoları var balıklarımın ama birtürlü elim değmedi upload etmeye.Ama en kısa zamanda upload edip sizlerle paylaşırım.Bu arada konu uplod etmeye gelmişken,google den nasıl video upload edebilirim? Birkaç kere denedim.Üye olmayada çalıştım ama olmadı.Sanırım epey bir beceriksizim bu konularda. :cekingen: :D

Volkan hocam,hakkattende frontozaların yeri bir başka.Boşa dememişler akvaryumların efendisi diye.Sizede tavsiye ederim.İnşallah birgün sizide bir frontozacı olarak aramızda görürürüz. ;)

10. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    İnşallah hocam, kimbilir :) O balıklara 2m'lik bir akvaryum varya nasıl güzel gider kimbilir.. Neyse hayallerimle konuyu dağıtmıyım eminim aynı hayalleri kuruyoruzdur bu balık için :)

11. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Olcay hocam, videoları bana yollayın msn aracılığı ile, ben onlara karadeniz havaları ile ne videolar hazırlarım. :D Yanlız Google 3 dakika videolar kabul ediyor, kesip biçmek gerekebilir sonra kızma.

12. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Videoları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Saygılar...

13. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Hocam;iyi hoşta sizin bende msn niz yokki. :bilmem:

Ayrıca az evvel videolara bir göz attımda,videoların en ufak boyutlu olanı 149 mb :hink: Bunları msn den yollamaya kalksam sanırım 2 ay sürer. :D Bu videoların boyutu düşürülebiliyormu?

Ayrıca hocam;hani bir laf varya '' bana balık verme,yakalamasını öğret'' diye. ;) :)

Google ye video upload etmeyi öğrenirsem,sizleride uğraştırmamış olurum.

Hüseyin kardeşim;şu upload işini bir öğreneyim,en kısa zamanda gelecek videolar. ;)

Saygılar.

14. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hocam, Movie Maker ( Windows içerisinde vardır) programında kısaltılabilir, şarkı eklenebilir. Sonrasında google'ye upland edilebilir. Bunun için fotoğraflı anlatım hazırlanacaktır.
    Saygılar...

15. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Temel hocam;Movie Maker kullanıyorum.Onu biliyorum fakat,videonun mb nı düşüremiyorum. :bilmem:

16. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Olcay abi,maşallah tek kelime ile süper.Sormadan geçemiyecem abi evde kaç tonluk tank var?

17. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Özgür, kayda değer 450-550 lt arası 8 tane ana tank var.Geri kalan teferruhat. ;) :)

18. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
  19. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Ev o yükü nasıl kaldırıyor abi.1.katmı yoksa?

20. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Evet evim zemin kat Özgür.

Sayfayı Paylaş