1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bunlarda benim tropehus lar.

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde sedat1907 tarafından 23 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. sedat1907

sedat1907

2 Ayrı tankım var ikiside 250 artı samplarla beraber 300lt tekabir ediyo .
    7 tane bemba
    9tane molli red
    tanktakın butun sistemleri bana ve hakan kardeşime aitir.
    takıldıgınız yerleri lütfen sorun. [​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

2. sedat1907

sedat1907

3. tuyluoglu

tuyluoglu

Ynt: Bunlarda benim tropehus lar.

Sedat kardeşim,gerçekten arka fonla akvaryumdaki dekor uyum içinde, sanki arka fon akvaryumdaki kayaların devamı gibi, akvaryum arkasına manzara olayını sevmem ama bence bu olmuş :alkis:

4. taygun

taygun Guest

Sedat Bey,

Merhaba. Sizin kullandığınız arka fonlar yeni çıktı herhalde. Daha önceden hiç görmemiştim, geçenlerde forumda bir arkadaşın tankında da gördüm. Oldukça enteresan olmuş.

Doğrunu söylemek gerekirse bu güzel balıklara ihtiyaç duydukları kayalar hakkında pek cömert davranmamışsınız gibi gwldi. Balıklar fondaki kayalara bakıo da iç çekiyorlardır herhalde. ;)

Bir o turuncu hortum akvaryumu önüne geçmiş. Herşeyden önce onu gördüm.

Saygılar

5. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş

Maşallah hepsi çok saglıklı gözüküyorlar.Akvaryumunuz eni kaç cm?Birde bazı fotoğraflarda sanki dıştan içe dogru kayaların artması söz konusu.Bu böyle mi yoksa arka fon mu acaba?

6. sedat1907

sedat1907

Teşekkür ederim. O gördügünüz arka fon . 50 cm.

7. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş

O arka fonu akvaryuma bir yansıtabilsek zaten iş bitecek orada :basardim: O zaman tam bir tropheus akvaryumu olur. Şöyle eni 65-70cm akvaryumlar ideal.

8. sedat1907

sedat1907

O arka fonu tanıtanda bendim .Bu balıklar eğer uyum içinde davranıyolarsa kayaya gerek yok. Erkek oranı fazla olursa kaya cok önemli tabi ama ben balıklarımda kovalama görmedigim için kayayı az tutup su hacmini ön pilanda tutuyorum. hortumu bende düşünüyorum samp hortumu oldugu için pek kurcalamadım sağlam duruyo ama uyarınızı dıkkate alcam . saygılar.

9. redrain

redrain

Moliroları beğendim.Fakat dekor konusunda aynı şeyi söylüyemiyecem.Esnetik açıdan olabildiğince malzemeleri saklamaya çalışırız.zellikle turuncu hortum çok öne çıkmış.Sade arka fonlar çok daha hoşuma gidiyor ama orası zevk meselesi.

10. sedat1907

sedat1907

Can kardeşim seneye İnşallah kendi evime geçince 200 . 70. 70. yapcam 2 adet ozaman daha guzel olcak taşlarıda o dereden topluyacağım ikiz dere orası.

11. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Akvaryumunuzun gözü yormayan bir sadeliği var.Cidden dinlendirici bir görüntü oluşturmuşsunuz.Fakat arka plan resminin bir akvaryuma bu kadar derinlik katabildiğine ilk kez tanık oluyorum.Arka fon süper olmuş.. İlk resimde o nasıl bir genişliktir diye afalladım valla :) Elinize emeğinize sağlık...

12. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü

Aynen katılyorum... Resmen arka plan akvaryuma "görsel" bir süreklilik katmış...

13. seyyaHH

seyyaHH

Yer:
    Ankara
    İsim:
    KÖKSAL YILDIRIM

Tebrikler güzel akvaryum ve güzel bakımlı ve formu yerinde balıklarınız var.

sağlıklı hobiler.

14. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY

Sedat abi,akvaryumunuz göz okşuyor.Maşallah güzel bir tank kurmussunuz.Kayaları birazdaha arttırıp,serbest şekilde dağıtınca akvaryum dahada güzel olacak.

15. kemalguney01

kemalguney01

O arka planı bana gondere bilme şansınız varmı? Çok guzel olmuş.

16. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Turuncu hortumun sırıttığı ve hod durmadığı konusunda hemfikiriz. Ama bende arka fonunuza bayıldım doğrusu. Herhalde Tamer hocamın da dediği gibi yeni çıkmışlar. Akvaryumunuzu ve balıklarınızı sevdim. Tebrik ederim.

Saygılar.

17. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Akvaryumun Güzelmiş Sedat Abi Manzaran akvaryumunu Çok Güzel Bir Şekilde Tamamlamış

Maşşallah

Sayfayı Paylaş