1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bursa...

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde RuPTuR tarafından 26 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Arkadaşlar 1 haftalığına Bursa'ya geldim.İnternetten elimi ayağımı çekip biraz ailemle vakit geçirmeyi düşünüyorum.Temel Abi 15 günlük kapı gibi rapor var elimde 1 uzman 1 de başhekim imzalı.Yönetime email atarım.Sonra devamsızlık yaptın falan demeyin.
    Görüşmek üzere arkadaşlar... :hepiniziseviyorum:

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bursa'nın neresinde oturuyorsun Emre?

Bu arada tatlı su midyesi almak istersen kapalı çarşıdan çıkınca Zafer plazanın biraz açığında (Hani Heykel'e çıkan yol değilde öbür tarafta, İller Bankası'ndan yukarı çıkınca ışıklar geliyor ya karşıya geçtiğinde içine girdiğin) dar bir yol var... Oralarda bir yerde bir handa iki akvaryumcu var... Biri hanın dışında diğeri içinde... Hanın içindekinden çok ucuza (2 TL/tane) tatlı su midyesi alabilirsin...

Ailen ile keyifli vakit geçirmen dileğiyle...

3. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Cem hocam öncelikle iyi tatiller.

Gelirken kestane şekeri isterim ona göre :) ;)

4. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Kafkas'tan tabii... Benimki çikolata kaplı olsun... ;)

5. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Şimdi bursada olup Kafkastan bi kutu kestane şekeri almak vardı be :) teleferiğe binmek,bambaşka bir hava,buz gibi taptaze sular oof ooof :D Çok severim Bursa'yı 5 senedir gide gele, gide gele su yolu ettim bursa yolunu ama yazdan beri gidemiyorum özledim oraları :(

6. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Emrah belki önümüzdeki yaz ailecek beraber gideriz...

7. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Hay hay bana uyar hanımda bi sılayı ziyaret etmiş olur (biz ikimizde bursanın sucul alanlarını gezeriz) :D

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Kurtul Göleti hariç tüm sucul alanlara giderim... Orası olmaz, şimdiden söyleyeyim...

9. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Belki se bilirsin bir yerde kaplıca suyunda lepistesler varmış yabani formuna dönüşmüşler yerini biliyorsan onları inceleme imkanımız bile olur belki f0 formunda lepistes görmek isterdim açıkçası anlaşılan kepçesiz gidilmeyecek bursaya :D

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    İyi tatiller dilerim hocam. Çabuk gel özletme kendini...

Saygılar.

11. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Emrah o lepistesler Bursa'da değil ama bir gün hanımlardan izin alıp kaçarız lepisteslerin yanına... Biraz uzaktalar... 6 saat kadar...

12. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Dayanamadım bi bakayım dedim :)
    Teşekkürler arkadaşlar...
    Midyelere bakacağım Abdullah Abi.Tarifi biraz çözemedim ama olsun :D

13. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Başkasına anlatsan kırk yıl düşünür,iller bankası nereeee,Zafer plaza nere diye :)
    Fomara'dan Cumhuriyet Caddesi'ne çıkan Fevziçakmak Caddesi üzerinde desen neyse :D
    Hayır öyle desen bile orada 20-30 tane han var,kim bilir hangisi :D
    İsim var mı abi elinde?Bu ayakla beni dolaştırma oralarda.Gitmişken sana da getireyim istersen....

14. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Eee :cekingen: , bu tarifle ben de bulamam... :D

Zafer plazadan aşağıya doğru in... Caddeye gelince sağa dön, ileriden yine ilk sağa dön... Yolun sağından devam et... Garip garip kahvehane önünde oturanları geç (kış diye içeride de oturuyor olabilirler)... :D İlk ya da ikinci sağda iş hanının sokağı olacak... Dışarıdaki akvaryumcunun kedi-köpek sepetlerini görürsün...

15. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Yukarıdaki çeşmeye yakın yani?Bu arada açıklama yazmadan gönder demişim öncekine,değiştirdim :)

16. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem

Doğru mu Abi?

17. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Abisi Cadde ismi bilsem vereceğim... İşhanı adı da, akvaryumcunun adı da silinmiş bellekten...

Sağolasın ben almayayım... Midyeler psikolojimi bozuyor... Isıtıcı olan akvaryumda daha doğrusu benim gibi canlı doğuranlarını hafif pişmiş sevenlerin elinde çok gitmiyorlar... Ondan sonra işin yoksa hergün öldü mü kontrolü yap... Bir de kazıp duruyorlar ortalığı... Emrah'a (Ece) kalsa bariyer yap geçemesinler diyor da... Kim uğraşacak onunla...

Sen nerede oturuyorsun ki?

18. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Küstü, Değirmen, Dilendi Sokaktan birinde... Büyük ihtimal Dilendi Sokak... Orada değilse Değirmen... Orada da değilse Küstü Sokak... Orada da yoksa Tavukan Sokağı Fevzi Çakmak Caddesi'ne bağlayan küçük sokağa bak... Orada da yoksa eve dön... :D

19. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Anladım Abi,sen bana bir güzel tur yaptıracaksın oraları :D
    Ben bi bildiğim yerlere gideyim,fiyatları pahalı gelirse oraları da gezerim :D
    Arabayı alıp gideceğim,Okul sokağa park edeceğim büyük ihtimalle :D

20. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Abisi Maçka-Harbiye'yi 7 kez tavaf edip Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nu bulamamış adamım ben... Ona göre... :D

Yok be ya Dilendi ya da Tavukan ile Fevzi Çakmak'ı birbirine bağlayan küçük sokak... Oralarda yoksa ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten... :D

Sayfayı Paylaş