1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Bursa...

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde RuPTuR tarafından 26 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Poşette duruyorlar.Üzerlerinde baya mikroorganizma var,onlar idare edecektir herhalde midyeleri.Tanesini 1,5 liradan aldım 10 tane.Hanın içindeki kapanmış,dışarı yol üstüne taşınmışlar.Aynı yermiş zaten,oradaki esnaf öyle dedi.
    Biraz reklam yapayım:

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Kolay bulabildin mi? :D

Hangi sokaktaymış? :D

3. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    İlk kartvizit Abdullah Abi'nin söylediği yerin.İkincisi baya büyük bir akvaryumcu,ben öyle inci melek görmedim.Üçüncüsü ise çok eskilerden beri bu işi yapan bir yer,ellerinde şu anda bol miktarda damızlık çöpçü ve cüce vatoz bulunmakta.Aynı zamanda başka bir forumdan beni tanıyan bir arkadaşla karşılaştık,1-1,5 saat muhabbet ettik.Umarım yakında aramıza katılır.Arkadaşlar oflayıp poflamaya başladığı için çıkmak zorunda kaldım :)

4. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Aslına bakarsan söylediğin yere gittim,gördüğüm ilk akvaryumcuya daldım,midye var mı dedim,ne kadar dedim,1,5lirayı duyunca hemen 10 tane alayım dedim :) Sonra çıkışta bir de hanın içine bakayım dedim,tabelalar hanın içinde dolaştırdı dolaştırdı yine aynı yere çıkardı beni :D

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    :D

Ya ben tarif edersem kaybolmayasın diye tabela da koydururum... :D Sorumluluk bilinci işte... :D

Gerçi ne zaman koydurduysam... :D

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Bursa başlığına bakmak nasip olmadı. Günlerdir birileri bir şeyler yazıyor nedir dedim.

Neye gülüyorsunuz anlamadım ama ( konuyu okumadım fazla çünkü birinci sayfa tıklasam yarım satte açılacak şimdi) :D :D :D

Bilgisayara format atmaya başlıyorum şimdi. Midyeleriniz hayırlı olsun ne diyelim.

7. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Teşekkürler Temel Abi.Pazar gününe kadar Bursa'dayım,isteyene midye alabilirim...
    İstanbul'da 5 liradan başlıyor midyeler,bunu da eklemek isterim.

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Temel Hocam biliyorsundur neye güldüğümüzü... :horon:

Üzerine düşen görevi bari yerine getirip de öyle "bilmiyormuş" gibi yapsaydın... :D

9. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bize de mi Cem Efendi... Ayağın kaşınıyor galiba... Ama iyileştiği için değil... :D

10. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    :) midye muhabbetidir gidiyor :D abdullah abi senide bi midye sahibi yapamadık hala :)

11. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Formatı attım ve geldim arkadaşlar. Sağol Cem ben midye almayayım. :D

Abdullah hocam, görevi anlamadım inan. Ama aklımdan araba ayarlama işi geçiyor sanırım onu kastettin ?

Dur oraya bir mesaj yazmışdım bakalım onla alakalı mı? Okuyamadım mesajıma cevap varmı diye.

Saygılar...

12. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Abdullah Abi ben aldığım fiyata getireceğim.İstanbul'da balıkçılarda 5 lira diyorum işte dikkat edin diyorum hazır gelirken isteyenlere getireyim diyorum daha ne diim aaa... :helalolsun:

13. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Cem midyelere dikkat et tankına eklemediysen benim anlattığım yöntemleri uygula sonra koy akvaryumcunun suyu senin suyuna karışmasın

14. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Yok be Cem bir an heveslendim de, bu sabah dün aldığım kardieslerin tepe taklak olduğunu görünce karides tankından vazgeçtim... Alsam oraya koyacaktım... Kalsın abiciğim midyeler...

Veya sen bana 5 tane getir istersen... Maksat seninle yüzyüze tanışmak olsun...

Son kararım budur yani 5 tane istiyorum...

15. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Cem bu taraflara gelirse benide çağırın, Abi yeniden karidesmi aldın sen :) öldürmüşsün bile bak aldığından yeni haberim oluyor

16. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Yavru karides aldım da patladılar... Sormayın elemana söz vermiştim alacağım diye... Bir gün öncesinde başıma bir iş geldi yeni akvaryumla ilgili... (bir konu başlığı açıp anlatacağım) Kurulu akvaryumu dağıtmak zorunda kaldım, bunları da oraya yerleştirecektim... Mecbur kaldık 15 lt'lik eski yavru akvaryumuma almaya, hava taşı bağladım, kalorifere yakın bir yere koydum ama sabah yarısı takla olmuştu... Ben de KAAK'ların yanına aldım... Su ısısına alıştırma sürecinde kalanın yarısı da orada takla oldu... Neyse kalanlar da diğerlerine katılır...

Banyoda şu an 35 lt'lik var... Lepistes erkeği ve velifera/moli dişisi (çiftleşmemiş) dolu... Molistes/Velifestes üretim akvaryumumu (yani dağlan akvaryumu yeniden) kurduğumda 35 lt boşa çıkacak... Ben de karides/midye akvaryumu yağpacağım, ısıtıcısız, filtresiz, sadece hava motoru bağlı olacak... Evde yer kalmayınca banyoya kurmaya da başladık akvaryumları bakalım hanım bizi evden ne zaman atacak...

17. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Abdullah Abi gitmeyebilirim ama kendime aldığım midyeler büyük ihtimalle bana çok gelecek onlardan 5 tanesini veririm sana.Gaza geldim 10 tane aldım nasıl olsa :) bu arada pazar günü açık olmayabilir de..

18. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Tavla oynamayı biliyor musun?

19. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    E herhalde :D

20. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Beklediğim cevap bu idi işte... O zaman haftaya pazar günü midyeleri almaya geleceğim ve üniversite tavlasında partnerim olacaksın... Çapa Çocuk Genetik'tekileri tepelememiz gerekiyor... Bu arada da onlarla tanışırsın....

Sayfayı Paylaş