1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Canım balıklarım :)

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde GÖKHAN2772 tarafından 4 Aralık 2017 başlatılmıştır.

1. GÖKHAN2772

GÖKHAN2772

İsim:
    GÖKHAN

Merhaba forumdaşlar,
    Gün geçtikçe çoğalan balıklarım güzel güzel büyüyorlar kaliteli yemler alıyorum elimden geldiğince yavruyken alıp büyüttüğüm 6 sarı prensesin nasıl bir şansım varsa 4 ü dili 1i erkek çıktı diğer 1i daha ufak belli değil 4 dişidende yavru almaya başladım 1 ay önce bitane dış filtre kurdum ve yine 1 ay önce sarımsaklı pul yem kullanmaya başladım sabah 8de işe giderken ışığı açıyorum akşam 10 11 gibi kapatıyorum ve son 1 2 haftadır yosunlaşmaya başladı camlardaki yosunları dip çekimi yaptığımda süngerle temizliyorum fakat kayaların üzerindeki yosun tabakaları gittikçe kalınlaşıyor ve bu yosunlar oluştuğundan beri akvaryum içersinde bulunan 20 30 1cm boyundaki sarı prenseslerde gözle görülür gelişim farkettim bildiğim kadarıyla bu balıklar doğada yosunla besleniyor ve benim akvaryumda kuvvetle muhtemel ışık süresinin fazla olmasından dolayı oluşan yosunlar yavru balıklarım tarafından tırtıklanıyor bence yiyolar ve bu hızlo gelişimi ben buna bağlıyorum görüntü olarakta yosunlu kayalar hoş duruyor siz değerli forumdaşlarımında engin tecrübelerinden yararlanmak isterim.

İyi forumlar...

Sayfayı Paylaş