1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

canlı doğuranlar

Başlığı 'Canlı Doğuran Portalı' kategorisinde adnan tarafından 8 Eylül 2009 başlatılmıştır.

1. adnan

adnan

İsim:
    Adnan ülkü
    Canlı doğuranlarla erkek beta beraber yaşar mı ? Böyle bir düşüncem var ve fikrinizi almak istiyorum. :cicek:

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Ben daha evvelden beslemiştim sorun yoktu ama yinede farklı suların balıkları ve farklı şeyler isterler, ayrıca bettta etçildir yavruları yiyebilir hatta gerginse balıklarıda hırpalamaktan kaçınmaz.

3. radenko

radenko

canlı doğuranlar

Akvaryumun hacmine göre bu soru iki şekilde cevaplanabilir. büyükse genelde çok sorun yaşanmıyor. Küçükse bazı sıkıntılar doğabiliyor. Ama canlı doğuranları yavruları için sakıncalı bir durum.

4. stablizer

stablizer

canlı doğuranlar

150 lt bir akvaryumda 6 aydır beraberce besliyorum.Gözle görünür bir sorun yaşamadım fakat içim rahat değil.Neticede farklı koşulların balığı,hernekadar uyguluyor olsamda doğru olmadığını düşünüyorum.

5. tusan

tusan

canlı doğuranlar

Kesinlikle yaşamaz önerilmez Akvaryumcu dışında o satmak için piranha yı bile canlı doğuranlarla yasar diye satmaya kalkar :)

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    canlı doğuranlar

Hiç denedinizmi peki ? ben gayet güzel sorunsuz beslemiştim oysaki :) bettadan bahsediyoruz terminatörden değil bence uygundur olabilir ama canlıdoğuranlardan yavru almak sıkıntı olur

7. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    canlı doğuranlar

Bende sorunsuz bir şekilde beslemiştim.Tamam bilmiyorduk o zamanlar ufaktık ama uygun şartlar sağlandı mı çokta güzel yaşatılabiliyor.. Akvaryum büyük ise asıl tehlikede olan betta oluyor.. Onunda yem alabileceği şekilde beslenmesi gerekiyor.. Eskiden ya kurutulmuş tubifex verirdim yada canlı tubifex verirdim başkada bişey vermezdim. :) O zamanlarda bu kadar çok bilgiye ulaşmamız mümkün değildi ama şimdi çok bilgiye ulaşıldığında kafaları iyice karıştırıyorlar.. Görende corydoraslarla lepistesleri aynı sularda yaşıyor sanır.. aliye:gif

Sayfayı Paylaş