1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Canlı Yem satışı

Başlığı 'Canlı Yem Kültürleri ve Diğer Yemler' kategorisinde samsuncanliyem tarafından 24 Mayıs 2016 başlatılmıştır.

1. samsuncanliyem

samsuncanliyem

İsim:
    murat
    Merhaba Sayın Forum üyeleri

Samsun genelinde bulunan akvaristler için Canlı yem sağlıyoruz.Zamanla ürün yelpazemizi genişleterek ve müşteri memnuniyeti sağlayarak yolumuza devam etme kararı aldık.Şu anda Su piresi,Mikro kurt kültürü,Gammarus kültürü,Grindal worm olmak üzere 4 tür canlı yemi siz akvarist dostlarımıza sunuyoruz.Samsun civarı olan siparişlerinizi belirli bir gün ve belirli bir mekanda buluşup bire bir olarak veriyoruz.Samsun dışına gönderim için ise Pazartesi ve Perşembe günleri kargoya çıkıcak şekilde siparişlerinizi alıyoruz.Telefonumuz istisnai durumlar dışında 7/24 açık oluyor.Siparişleriniz için isterseniz buradan isterseniz Arama ve Whatsapp üzerinden bize ulaşabiliyorsunuz.Güzel ve sağlıklı balıklarınızın olmasını temenni ediyor Saygılarımı sunuyorum.

İsterseniz sitemizi inceleyebilir oradanda sipariş verebilirsiniz. http://samsuncanliyem.webnode.com.tr

Sinan09, MilesDavis, veysel ve diğer 3 kişi bunu beğendi.
  2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Canlı yem üretimi çok emek ister ve ülkemizde bu alanda hiçbir akvaryum esnafı bu amaçla faaliyet yürütmez. Bu yüzden bu gibi konulara eğilenlere destek olmak gerekiyor. Satış ve ticari ilanlar kurallar gereği yasak olsa da forum yönetiminin bu amaca eğilmiş herkese destek olma kararı vardır.

Aşağıdaki linte bulunan konuyu takip ederseniz yakında Deniz Akvaryumu Tv video sistesi linkini paylaşacağım henüz alt yapı çalışmaları sürüyor.

Burada yemlerinize ait tanıtım videosunu yayınlayabilirsiniz.

http://www.akvaryumportali.com/threads/deniz-akvaryumu-tv.23932/#post-402998

MilesDavis ve Pennywise bunu beğendi.
  3. Alparslan

Alparslan

Yer:
    Kartal-İst
    İsim:
    Alparslan İşken
    Hayırlı olsun güzel bir atılım...:anlastik::okey:

4. gokhan58

gokhan58

hayırlı olsun ,ihtiyacın olduğu bir alan.rotifer da dahil edersinz umarım bu listeye yakında

5. mekatronik

mekatronik

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Erdoğan
    Üretim şartlarını ve zorluğunu bilmiyorum fakat canlı yem olarak benim sürekli hayalini kurduğum iki tür var ve ticari anlamda bence her ikisi de iyi iş yapar.

Zooplankton
    Mysis shrimp

Umarım ilginizi çeker.

Sayfayı Paylaş