1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

dış filtre

Başlığı 'Tatlı Su Donanım ve Ekipman Portalı' kategorisinde adnan tarafından 16 Temmuz 2009 başlatılmıştır.

1. adnan

adnan

İsim:
    Adnan ülkü
    150 litrelik bitkili ve canlı doğuran balıklarımın olduğu akvaryumuma sessiz,elektrik tüketimi az ve suyun temizliğini en iyi şekilde yapabilen dış filitre almak istiyorum.Marka ve model önerebilirmisiniz.Teşekkürler. :basardim:

2. rappier

rappier

İsim:
    Mecit BAĞCI
    Bende lifetech var 4 sepetli... elektrik sarfiyatını bilmem ama gerçekten çok sessizdir.

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Atman dış filtreleri kullanmıştım bir süre onların sesi yok. Son dönemde yedek parçalarıda bulunuyor. 337 Atman dış filtre rahat rahat yeter size benim görüşüm.

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Bende jebo kullanıyorum ama memnun değilim.. Temel abinin dediği gibi Atman 3337 işinizi rahat rahat görür.. Malzemeside kalitelidir , sesini duymazsınız kesinlikle.. jebo'nun sepeti falan çok kalitesiz basit bir plastiği var, sepetleri üst üste oturtana kadar canınız çıkıyor.. Atman'ın diğer bir özelliği ; filtreniz hava yaptığında hava mandalı sayesinde filtrenizi durdurmadan içini açmadan hemen içerde ki havayı dışarı atabiliyorsunuz..

5. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Atman kullanıyorum sesi yok.tavsiye ederim.

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Atman 3336 kullanıyorum çok çok memnunum tavsiye ederim, yine alacak olsam gider aynısını alırdım.

7. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Ben dış filtre yıllarca kullandım.Önce atman almıştım küçük gelince Eheım aldım.ikiside güzel dış filtreler.Eheım dış filtrenin pervanesi ve musluğu bozuldu çok pahalıydı ben de akvaryum üstüne taşırma filtre yaptım.

8. captainclaw

captainclaw

İsim:
    Hasan Saraç
    tetra tech 600 aldım dün hiç ses yok ve eketrik tüketimi diğerlerine göre oldukça düşük 10W. ancak akvaryum temizleme konusunda tam tecrübe edemedim.

9. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Filtre seçiminde önemli olan conta kalitesi ve elektrik tüketimidir.Gerisi içine koyacağınız malzemelere kalmış...

Sayfayı Paylaş