1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Dıy overflow yapımı ölçülerıyle

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde okan058 tarafından 8 Haziran 2009 başlatılmıştır.

1. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Arkadaşlar overflow çok basit ve işlevsel olan bir sistemdir . Ama çalışma prensibinin en büyük püf noktası ölçüleri çizimde tam ölçüleri verilmiştir .

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Teşekkürler Okan, sump sitemi düşünen ve cam deldiremeyen arkadaşlara güzel bir alternatif bu sistem. Çizimi paylaştığın için teşekkürler. Ben de bir çizim ile destek olmak isterim. Dıy katagorilerimizde yapılışıda bulunmakta zaten.

3. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Abi en kısa zamanda kendime yapıcam bir tane katı atıkları tanktan uzaklaştırmak için mükkemmel olucak hem ps yide saklarız içine ?

4. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Tabi sumpu o zaman alta almak zorundasın. Bu sistem akvaryumun üstünde veya yanında uygun değil.

5. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Tamam abi evde boşta duran küçük bir akvaryumum var onun içine kule yapar kullanırız artık

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Aynen öyle Okan. ;)

Dur sana daha öyle bir ps yapacağız ki süper olacak. Tabi biz burdan destek olacağız. Sump olursa ps kolay. EEE motorumuzda var artık. Tabi karaborsa olmazssa rafta çürüyen mal. :F

7. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Abi vallahi buna çok sevindim :cekingen: ben hemen sump işlerini halledeyim . Bu hafta sonu tatilinde owerflov işini bitiriyim hemen çalıştıralım sistemi . Bu arada bendeki şans varya abi sen gör bak ne motor kalır piyasada nede pleksi gerçi ben pvc boruyada razıyım ama bakalım ?

8. akinkaptan

akinkaptan

İsim:
    akın kaptan

Arkadaşlar Overflow a suyu ney çekiyor onu çözemedim yani akvaryumdan Overflow a su ne güçüyle geliyor.

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
  10. akinkaptan

akinkaptan

İsim:
    akın kaptan

Yani suyu nefesinle çekiyorsun kendi akmaya başlıyor dış filte de yaptıgımız gibimi ?.

11. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu

Aynen. ;)

Ama sadece ilk çalıştırmada yapıyorsun bu işlemi. Sonrası zaten kendiliğinden geliyor. burda:gif

Sayfayı Paylaş