1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Deniz Akvaryumu Forumu için Sohbet Bölümü

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde MertBalim tarafından 13 Mart 2009 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    1.Forum içi sohbet açarmısınız.
    2.Herkezin bütün akvaryum ve balıklar hakkında bilgilerini keceği bir katagori açarmısınız.

Lütfen ilgilenirmisiniz.

Bana katılan varmı?

Lütfen Türkçe yazım ve imla kurallarına uyalım.

2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Mert merhaba,

Öncelikle isteklerinden biri olan sohbet odası konusu daha önce gündeme geldi. Açıkcası buna sıcak bakmadık. Bunun sebebi özel mesaj kullanılabilcek olması ve yine msn ortamından faydalanabilicek olması.

Alıntıda Herkesin akvaryum balıkları hakkında bilgilerini dökebileceği bir katagori isteğine gelince, her türün zaten kendisine ayit bir katagorisi bulunmaktadır. Bu bilgiler balık türlerinin kendi katagorilerinde paylaşılabilir ve doğrusuda budur.

Demek istediğin balıklar ve akvaryum hobisi üzerine sohbet ise, yine bunun için açılmış olan 'Akvaryum Kahvesi' adlı katagorimiz var.

İlgili link.

Umuyorum önerilerine ve isteklerine anlaşılır cevap verebilmişimdir.

Keyifli forumlar.

Düzenleme: 14 Mayıs 2016
  3. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Temel abi, İlgin için teşekürler dün geldim platforma doğal olarak eskilerden fazla bir bilgim yok

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Böyle bir sohbet geçenlerde de söz konusu olmuştu. Olumsuz yönde sonuç alınmıştı. Herşeyin hayırlısı olsun.

Saygılar...

5. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Evet Hüseyin abi, Temel abi dedi ama 2 günlük üye olduğum için bilmiyordum.

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Doğrudur kardeşim. Bizler daha eski olduğumuz için bu tür paylaşılmış konulara vakıfız. İnşallah sen de aramızda daim olursun da sende vakıf olursun bu tür konulara. Gözlerinden öperim kardeşim. Sevgilerimle... :)

7. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    Teşekürler abi vakıf aranıza katılıyorum yavaş yavaş. Ama gözlerimden öpmesen biraz rahatsız 3 gündür. Fazla bilgisayar başına geçtim. :D portal beni cok içine çekti.

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    :D Yanaklarından öperim kardeşim... :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş