1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Dev Akvaryumu Müzesi - John.G.Sheed

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde volkantr34 tarafından 27 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Deniz akvaryumu müzesi Chicago'da bulunan çok büyük ve resimlerle sınırlı kalmayan devasa bir müzedir.Tümüyle gezmeniz için koca birgününüzü buraya ayırmanız gerekiyor ki hiçbirşey atlamayasınız.. Resimlerde bulunmayan çok daha büyük deniz canlıları bulunmaktadır.. Sürüngenlerden , penguenlere , saklanma ustası hayvanlara ve aklınıza gelebilecek her tür canlıyı burda çok yakından inceleme şansınız oluyor.Her akvaryumun önünde canlılar hakkında bilgi alabileceğiniz sesli ve yazılı panolar mevcut.. Umarım beğenirsiniz.. Florya'da bu tip devasa müzenin yapımı halen devam etmektedir.Sözüm ona 2008 Eylül'ünde açılacaktı yap-işlet-devret şeklinde fakat hem proje bitirilemedi hemde krize takıldı.. İstanbul'daki devasa müzeninde açılmasını 4 gözle bekliyorum..

Paylaşımı umarım beğenirsiniz.. Saygılar

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2015
  2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Amanin :hink: paludaryumlar, vivaryumlar, terraryumlar
    abi hepsi çok güzel yerler ama eksik var o kadar akvaryum kurmuşlar iki lepistes akvaryumu koyamamışlarmı oraya hadi lepistesi geçtim kılıcada razıyım ama onuda göremedim :) eğer vardıda sen çekmediysen varyaaa sopa:

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Pil yetse neler çekicemde yetmiyor Emrah kardeş.. Daha ne paludaryumlar vardı orda.. En iyisimi siz hazırlayın sopaları sopa: ))

4. lepistes

lepistes

İsim:
    Muhammed Ali Tavur
    Abi bu güzel paylaşım için teşekkür ederim. Gerçekten hepsi birbirinden harika.

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bende yunus göremedim yahu. :D

6. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Abi ancak bu kadar yunus hastası olunabilir :D. Bu arada ne kadar reef kursamda yunuslarma halen bakmaktayım bir ara resimlerini yaynlar yorumlarını alırım

7. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Yunus gösterisinin fotoğrafları vardı isterseniz onları eklerim :D :D :D

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Maşallah , maşallah , maşallah. Çok güzel kareler.

Saygılar...

9. *KONT*

*KONT*

Dev Akvaryum Müzesi - John.G.Sheed Aquarium

Çok güzel. em34:

10. KeVoK

KeVoK

acaip güzel ya. Diyecek birşey bulamıyom harika yani. İnşallah allah bizede nasip eder oraya gitmeyi. Paylaşım için Teşekkür Ederim.

11. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan

Beğendiğinize sevindim.. Oralara gitmenize gerek yok İstanbul - bayrampaşa'da gayet büyük ve güzel bir yer açıldı.. İnşallah Florya'da ki devasa yapıda bitirilirse hem yurdumun insanı hemde turistler bir dünya yol gitmek zorunda kalmazlar ve ülkemizi tercih ederler.. Sadece bunun için gelmeselerde geldiklerinde gezmeden ülkelerine dönmesinler.

12. KeVoK

KeVoK

ikisinede gidim yani ne olcak :) tabi gidersem. İnşallah olur. Çok isterim kendi şahsıma. Hayırlısı.

13. fth-94

fth-94

Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ

Bayrampaşadaki Turkuazoo dev akvaryumuna Okuldaki Fen sınıflarını götürüyorlar :) Bende Fen alanını seçtiğim için çok mutluyum 28 Aralık veya 4 Ocak günü allah nasip ederse bende gidiceğim. Fotoğraf makinamıda yanıma alıcağım bir sorun çıkmazsa sizlerle fotoğrafları paylaşacağım. Gerçi daha önceden paylaşılmıştı ama olsun :) .

Floryadaki dev akvaryumuda biliyorum projeye göre 2010 ' un Mart ayında açılacakmış. projenin maliyeti ise yaklaşık 40 Trilyonmuş huh: Mart ayında açılacak akvaryumda 700 farklı türden 15 bini aşkın balık yer alacak.

Sayfayı Paylaş