1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Dolphin mi Cascade mi?

Başlığı 'Akvaryum Kahvesi' kategorisinde RuPTuR tarafından 23 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
  2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Aynı gibi görünüyor. huh:

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Bana da aynı geldi. Görüntü var da , icraat nasıl acaba? kendin yap Cem, bana bir haller oldu herkese kendin yap diyorum bu ara. :D

4. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Aynı... :hink:

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Sanırım ticari marka olayı.Bende c-700 Dolphin var.Sesi artık rahatsız etmeye başladı.Bir de sanırım içinde aşırı bakteri gelişimi oluştu,ne zaman havalandırmayı açsam dış filtreden hava geliyor.Havalandırma kapalıyken de arada hava geliyor.Bütün boruları,kirişleri,osunu busunu kontrol ettim,belki bir yerden hava alıyordur diye ama yok,hava almıyor.Hava taşıyla su girişi de alakasız bölgelerdeler.Kendim yapacağım Temel Abi ama şu uv'li sunsun dış filtre de hoşuma gitmiyor değil.Seramik milli falan,hoş ve ucuz.Kullananlar da memnun.Hatta otuz.com'un akvaryumlarında sunsun(benim beğendiğim) kullandığını okumuştum bir yerde.

6. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Uv olması vereceğin kararda en son düşüneceğin konu olmalı. Lamba kullanım süresi 6 ay sonra bitecek ve uv filtren olmayacak. Çok Çin malı uv'lere ampul arayan gördüm ben beyhude şekilde. ;)

7. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Temel Abi,uv lambayı burada takıyorlar.Lamba sıkıntısı yok yani.1500 saat ömrü var lambanın,6 ay dememek lazım.

8. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Teknoloji ilerlemiş baya. 1500 saat kaç ay yapıyor? :D

Sayfayı Paylaş