1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Eşref ARMAĞAN'ı Tanıyor musunuz ? Buyrun tanıyalım..

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde volkantr34 tarafından 22 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Merhaba Arkadaşlar

Kayınvalidemin attığı mailden Eşref ARMAĞAN adlı birisine ait bir video çıktı.Belki içinizden bilenler vardır ben ilk kez görüyorum.Çok enteresan bir becerisi var sayın Eşref ARMAĞAN'ın ve bu becerisi ile kendisi için Discovery Channel'da program yapılmış.Tüylerim diken diken oldu izlerken.Hem duygulandım hemde gurur duydum.Bilmiyorum hiç bizde gösterilip tanıtıldı mı ama tanıtılmadıysada şaşırmam.Umarım sizler beni şaşırtırsınız.

Bilmeyenler için kısaca anlatıyım sonrada video'yu izlersiniz.Eşref ARMAĞAN doğduğundan bu zamana kadar gözleri görmeyen birisi.Parmakları gözlerinin yerini almış.Ellediği nesnelerin bile resmini yapabiliyor , buna çok büyük yapılarda dahil.. Dünyayı bu zamana kadar görememiş bir insan manzara resmi yapabilir mi ? Eşref ARMAĞAN yapıyor.. Gerisini videoyu izlediğinizde anlayacaksınız.. Hepsini izlemenizi tavsiye ediyorum.. Eşref ARMAĞAN'ın tanımını ve tanıtımını dilim döndüğünce yapmaya çalıştım ama izlediğinizde neden tıkandığımı daha iyi anlayacağınıza eminim.. Birde yabancıların olaya yaklaşımına dikkatinizi çekiyorum.

Buyrun....

http://www.mytopclip.com/play.php?vid=882

2. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Geçen gün face'den gelmişti bana da.Dünya'da,perspektifi görmeden ilk çizebilen adam.

3. myillar

myillar Marmara Tuzlucu Üstad Üye

Yer:
    istanbul-pendik
    İsim:
    Mesut YILLAR
    Hocam paylaşım için teşekkürler böyle bir değerin türk olması gerçekten gurur verici birşey ancak böyle bir değerin farkında olanların yabancı olmasıda çok acı olsa gerek.

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Helal olsun.Dünyayı hiç görmemiş bir insanın böylesine resimler yapabilmesi Hak Taala nın kendisine lutfettiği bir yetenek.

5. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Volkan abi,bende yanlış değilsem haberlerde izlemiştim.

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Helal olsun diyorum başka da diyecek bişey bulamıyorum zaten.

Saygılar...

Sayfayı Paylaş