1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Elektrik Kesinti Akvaryum Sıkıntısı

Başlığı 'Tatlısu Genel Konular Portalı' kategorisinde Emrah Ece tarafından 23 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Arkadaşlar linkte okuduğum haberde istanbulda 5 gün boyunca elektrik kesintisi olacağı yazıyor yardım:

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016
  2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Benim için sorun değil.İsterse bir hafta kesilsin :) 1 hafta elektirikler gelmese bile hem akvaryumlarım çalışır,hem evde lambam yanar,hemde tv seyredebilirim ;)

Ama herkesin şimdiden tedbirini almasını tavsiye ederim.Enazından şarzlı hava motoru edinin ;)

3. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Benim sıkıntım yok hava motoru ve filtre açmıyorum zaten haha:

4. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Emrah hocam,5 gün çok sıkıntılı.
    Şarjlı ve pilli hava motorları kaç saat dayanacak.İstanbulda oturan arkadaşlar şimdiden önlem almaya başlasınlar.

5. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Evet önlem almak lazım.

6. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Karşısı (istanbul/Avrupa) imiş yahu Emrah... Beni de telaşlandırdın... Zaten seri elektrik kesilmelerini yeni atlatmıştık, "Bir daha mı?" oldum... Yine trafo mu yıkacaklarmış acaba?

7. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bilmiyorum geçenlerde ümraniye ve çevresindede oldu sende biliyorsun baya sıkıntı olmuştu
    Öyle diyorsunda Abdullah abi karşıdakiler akvarist değilmi onları uyarmayalımmı yani :D

8. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Abi adres vererek de uyarabilirsin... Beni kalpten yolladın mı, karşıdaki akvaristler değil balıklarım bile umrumda olmaz... Ondan sonra kabirde mezaryum hobisi ile uğraşırım... Börtü böcek ve solucan beslerim hemi de "ellerim"le, hatta ne elleri tüm "bedenim"le... Maliyeti de sıfır olur... Elektrik kesilmesi derdi de olmaz tabii... :D

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bu kesinti 5/24 olmaz sanırım.Günde belli aralıklarla kesinti uygularlar.Buda şarzlı hava motorlarının bataryalarının dolmasına yeterli.

10. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Allah bin belasını versin bunların.Taşıma bedeli alıyorlar ama taşıyamıyorlar.Kolay kolay beddua okumam ama bunların hakikaten Allah belasını versin sopa Bursa'ya gidiyorum,elektrikler kesilirse ve balıklar ölürse günahları boynuna sopa sopa sopa sopa sopa sopa

11. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Cem napıyosun yardım: aman haa

12. model

model

Arkadaşlar verilen adresleri değil diğer adresleride etkiliyor elektrik kesintisi Olcay bey sizin jeneratörden elektrikmi alıyorsunuz elektrik kesintisi umurunuzda bile değil esenyurt diyor güngören de de elektrik kesiliyor

13. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Geçen hafta (sevgililer günü gecesi de dahil) Şehremini tarafında geceleri elektrikler gidiyordu.Belediyede çalışan arkadaş bu bir arıza değil uygulama demişti.Hastahane bölgesini elektriksiz bırakan zihniyetin ben ta....
    Töbe töbeee.Bana elektrik demeyin tepem atıyor sopa kızgın:

14. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Cem bu aralar kalayın yerinde bakıyorum :D

15. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Dikkat ettiysen sadece bu konuda böyleyim Emrah.Senin de elektrikler yüzünden 100'ün üzerinde gözün gibi baktığın ve yeni renklere kavuştuğun kılıçkuyrukların ölseydi o zaman görürdüm... :hink: bak:

16. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Bi daha elektrik diye konu açmam kankim sen kızma yeterki :)

17. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    :cicek:

18. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Melike hanım;geçmişte bu kesintiler yüzünden canı oldukça yanan birisi olduğumdan,tedbirimi aldım.Çok kuvvetli ve yarı kendi yapımım yarı biladerlerimin yapımı bir güç kaynağı sismemim var.Akvaryumlarımın dışında ev elektik ihtiyacımı bile günlerce sağlayabiliyorum.Yani benim için elektirik kesintisi diye bir korku yok ;)

Ayrıca herkese tavsiye ederim bu sistemi.Bunu sadece akvaryum için düşünmeyin.Dediğim gibi tüm evinizinde ihtiyacını karşılayabilen bir sistem.

Saygılar.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 14 Mayıs 2016

Sayfayı Paylaş