1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

ELIT HUSH 10 FİLTRE

Başlığı 'Tatlı Su Donanım ve Ekipman Portalı' kategorisinde tusan tarafından 7 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. tusan

tusan

Sayın akvaryum severler akvarist ler. benim eski filtrem iç filtre bozulmustu bugün gittim akvaryumcuya filteleri görebilirmiyim dedim bana su hacmini sordu bende 35 lt dedim bana elit hush 10 tipi dıs filtre önerdi bana bu filtre hakkında yardım edermisiniz klavuzu açtım lakin türkce değil.şimdiden teşşekürü bir borç bilirim.

2. hasanacar

hasanacar

İsim:
    Hasan Acar
    Merhaba Tuğsan,

Sözünü ettiğin filtre saatte 300 litre suyu çeviriyormuş. Kullanım zamanı içinde performansı düşse 250 litre olsa da 35 litre akvaryum için büyük bir filtre gibi.

Filtre saatte 4-5 defa suyun tamamını çevirmeli. Azı zarar çoğu da ufak bir akvaryumu allak-bullak eder.

Saatte 170 litre an fazla 200 litre çeviren bir filtre almanı tavsiye ederim.

(Debiyi azaltan bir mekanızması varsa en düşük ayara getirerek kullanmayı deneyebilirsin, belki.)

3. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Duyulmuş bir markanın değil sanırım. Filtre hakkında kullanan varsa yorum yazar. Hasan kardeşin belirttiği gibi hacime büyük biraz ancak sorun yaratmaz sıkıntı olacak kadar. İç filtre malzemelerini daha yoğun kullanırsanız debi akvaryumu dağıtmayacak seviyeye gelecektir.

Sayfayı Paylaş