1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Elongatus varyeteleri

Başlığı 'Malawi Cichlid Forumu' kategorisinde swat tarafından 8 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. swat

swat

İsim:
    Nurullah AYDIN
  2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Nurullah hocam, ekleyin, tanıtın farklı türleri. em34: Ellerinize sağlık. Artık hobiye farklı türler girsin hocam. Gelişem,iyoruz yoksa, dikkat ediyorum platformlar sarı prenses üzerine, açılalım diyorum artık. Tabi esnafımızın farklı türleri getirmesi gerek artık.
    Saygılar...

3. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
  4. swat

swat

İsim:
    Nurullah AYDIN
    Tabi Temel abim Valla öyle Tamam Yunus sarı iyi güzelde malawi bir tek bunlardan oluşmuyorki,ilk bakmak için ve acemiliği atmak için iyi yunus ve sarı,ama sonrasında her bir farklı balığa terfi etmek çok güzel bir duygu hele bu elongatuslar yokmu inanın çok farklı bir yapıları var ciklet'te ilk besleyene tavsiye etmem ama biraz tecrübe kazandıktan sonra mükemmel bir göz zevki
    Can kardeşim tabiki benimki hobici gözüyle üretici gözüyle yunus sarı kadar piyasada satılmıyor olabilir,ama ben artık **** akvaryumu Şöyle 200 cmlik bir tank kurmadıktan sonra yunus sarı bitmiştir benim için.

5. james_34

james_34 Üstad Üye...

İsim:
    can candaş
    Açıkçası sp,yunus,bp,ahli vs bu balıklar çoktan bitti.Her ne kadar forumlardaki satış ilanlarında arkadaşlar fiyat konusunda uçsada sadece uçtukları ile kalıyorlar.Hatta Frontosa brundi de bitti.Eskiden 10-15cm frontosa kaç para satılıyordu şimdi 25ytlye satabilen tabiri caizse göbet atıyor.
    Tanganyika türlerinde Tropheus , Malawide ise pseudotropheus türleri revaçta.

6. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Nurullah abi,eline koluna sağlık.Bir aralart bende bunlara kafaya takmıştım.Dişilerinin genelde gri renkte olması için vazgeçmiştim.Bu arada abi hani Afra cobeu

7. Barış ER

Barış ER

Paylaşım için teşekkürler.Fakat eksiklikler var.Şu an Türkiye'de de popüler olan chewere yok.Birde sondaki polit fazlalık olmuş.

8. swat

swat

İsim:
    Nurullah AYDIN
  9. batmaz

batmaz

Gerçekten enfes aynen size katılıyorum...

Sayfayı Paylaş