1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

En Çok Neden Nefret Edersiniz ?

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde Muzikopat tarafından 20 Ocak 2009 başlatılmıştır.

1. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Evet arkadaşlar akvaryumunuzla ilgili olarak en nefret ettiğiniz şey nedir ? Önce ben başlayayım. Akvaryumumun camına başkasının dokunarak leke bırakması ve benim haberim olmadan akvaryum dekoruna vs. müdahale edilmesidir.
    Mutlaka sizlerinde nefret ettiğiniz bişeyler vardır. Paylaşırsanız sevinirim.

Saygılar.

2. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Kızımın eve gelen her balık torbasını kucaklayıp mıncıklaması ve sonra yere atmasından nefret ederim... Ancak henüz tam anlayacak yaşta olmadığından bu eyleminden vaz geçiremedik...

Ayrıca eşimin dip çekimleri bitmeden hortumu alıp götürmesinden de nefret ederim...

3. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Benim en nefret ettiğim akvaryum camına yaklaştığınızda cama toplanmaya alışan balıkların bu hareketine "ya volkan bunlar çok acıkmış hadi yem verelim yazık" denmesinden , özene bezene diktiğim bitkilerin işe geldiğimde su üstünde olmasından , dış filtrenin içine yavru balık yada karides kaçmasından , özellikle iş yerinde prenses , yunus vb balık besleyen arkadaşların ofise gelip "bizim balıklar seninkileri 2 dakikada yer" diyip gülmelerinden nefret ediyorum. :)

4. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Benim öyle dertlerim yok.Ama benim akvaryumuma,bilgisayarımı ve arabalarıma hiç kimse dokunamaz.
    Sadece akvaryumda balık ölümlerinden nefret ederim.

5. jonerr

jonerr

Dip çekiminden nefret ederim.
    Birde akvaryumcunun beni küçük görüp kazıklamaya çalışmasından nefret ederim :D(Yaşım 15 :D )

6. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Caner nefret etmekte haklısın.:DAcaba akvaryumcuların insanı yaşça küçük görmesi ve buna dayanarak kazıklamaya çalışması kazıklanmaya çalışan şahıs açısından nasıl bir duygudur. :bilmem: Gerçi güzel olmadığı kesin de... Bu tür akvaryumcuları dövmek lazım darbe-

Saygılar.

7. jonerr

jonerr

Hüseyin hocam.Dediğiniz gibi çok kötü bir durum.Geçenlerde akvaryumcudayım(geçen dediğimde 3 ay falan oldu :D) .Jaguar cichlid alıcam.3-5 cm boyunda falan.Sadece bir tane kalmış.Balıkta ters dönmüş öldü ölecek. Dedim abi balık ters dönmüş bu ölecek.Diyo yok bu balıklar hep öyle yaparlar çok sağlıklı bir balık sen ne anlarsın falan diyip beni dükkandan attı :D
    Hiç jaguar görmesek beni kazıklayacaktı.Zaten bir dahada gitmedim o akvaryumcuya.
    Benim bir akvarist abim var o sağolsun hep benim balık ihtiyacımı karşılıyor.Böyle akvaryumcular dediğiniz gibi tam sopalık darbe-

8. Hiper0ktivE

Hiper0ktivE

En sinir olduğum şey(LER) akvaryumun camını sildikten sonra akvaryumdan bir balığı çıkarttığımda ya da başka bir nedenden ötürü akvaryumun camının kirlenmesi, balığın renginin kararması, akvaryumda ki bir aletin (filtre ısıtıcı vb) arıza yapması.

( Herhalde bir çok akvaristin başından bu elektrikli aletlerden dolayı bir kaza geçmiştir. Discus satıyorum ilanında ki 4 balığı kaybettim. Diğerlerini can çekişirken kurtardım, durumları pek iç açıcı değil darbe-)

Akvaryumun resmini çekmeye çalışırken balığın cama dayanmasına da çok sinir olurum. Akvaryumun camının yosunlanmasına da çok sinir olurum. Köpeğimin aldığım her yemi nereye saklarsam saklasam bulup yemesine de çok sinir olurum. Saymakla bitmez :(

9. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Caner kardeşim. O akvaryumcu seni dükkandan atmakla çok büyük ayıp etmiş. Bırak o ayıbı ona yeter. Sen yinede akvarist abilerin , ablalarınla aranı iyi tut çünkü onlar gerçekten faydalı oluyorlar. Gözlerinden öperim kardeşim. Diyarbakır'dan bir isteğin olursa çekinmeden bana söyleyebilirsin.

10. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Murat hocam,geçmiş olsun.Isıtıcı filan takılımı kaldı.
    Üzülüm açıkcası,morel bozan ve hobiden soğutan olaylar.

11. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Balıklarıma bakıpta Maaşallah denmemesine acayip sinir oluyorum sopa

12. DuncaN

DuncaN

İnsanı çıkarı için kullananlardan ,İki yüzlülerden ,Ne yaptığını bilmeyenlerden ....

13. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ufuk hocam; konumuz akvaryum :)

Okadar derin dalmayalım.Yoksa hayatta çıkamayız işin içinden :D

Hayatta nefret edilecek okadar çok şey varki,say say bitmez :(

14. rcall

rcall

Şu diyaloğu eminim herkes yaşamıştır.
    -Abi elindeki poşette ne var?
    -Balık
    -Ne balığı o?
    -Akvaryum amazon türü bir melek
    -Kaç para o balık?
    -15.oo tl.
    -Yahu sizde hiç akıl yokmu be arkadaş, git iki kilo balık al çarşıdan çoluk çocuk yiyin.
    Gelde kızma darbe-

15. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Chıclıd besleyenlerin lepisteslerim için böçek gibi küçük balıktan ne anlıyorsun demelerinden
    ve peşine benim balığım senin balığını yer muhabbeti yapmalarından nefret ederim darbe-

16. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ramazan hocam;ancak bukadar benzetme olur :D Bahsettiğin olay başımdan belki yüzlerce kez geçmiştir.Bende çok sinir oluyorum o duruma darbe-

17. cihat35

cihat35

En sinir olduğum şey eve gelen misafirlerden birinin akvaryumun yanına gelip aaaa ne güzel balıkmış deyip cama vurması. O an içimden geçen tek şey kim olursa olsun tıkatı patlatmak oluyor ama nafile sadece kibar bir dille cama vurduğunuzda balıklar ürküp strese girebilir diye izah etmek oluyor. Bu arada alt tarafı balık ne stresi olacak el kadar şeyin zaten 3 saniye hafıza var unutur onu diyen bile oldu. Gülermisin ağlarmısın...

18. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK

Ramazan Abi aslında bu konuya '' akvaristlerin karşılaştığı iğrenç espriler '' adlı bir başlıkta değinecektim. Ama siz zaten güzel bir noktaya değindiniz. Bir de espri yaptıklarını zannederek katıla katıla gülenlerden nefret ederim. Zaten akvarist olmayan adamdan ne beklersin. Tabii ki iğrenç espriler. Diğer bir örnek ;

-Nerden aldın bu balığı ?
    -Akvaryumcudan.
    -Ne kadara ?
    -10 liraya
    - Yaa kardeşim keriz misin sen ?
    -Neden ne oldu ki :S!
    -Git çaydan yakala getir at akvaryuma. Hahahah HAAAhaaaa :D

Bunlara bide nasıl gülüyorlar bir görseniz vallaha sizin de gülesiniz gelir bu iğrenç esprilere. :D darbe- darbe-

Saygılar.

19. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    En sinir olduğum şey:
    -Cem bu balıklar ne zaman büyüyecek,hala büyütemedin mi?
    -Onlar o kadar büyüyor,hatta biri 4 yaşında..
    -Vay be,olm o zaman daha büyük balık alsana :D :D :D
    -Sana ne alla allaa...

-Büyüterek damızlık için aldığım meleklerin hepsinin erkek çıkması da sinir ediyor beni :D

20. sezginyavuz

sezginyavuz

İsim:
    Sezgin Yavuz
    Ay sonunda gelen elektrik faturasından ve bu faturaların tamamının akvaryum yüzünden geldiğinin belirtilmesinden (bak:) nefret ediyorum.

Sayfayı Paylaş