1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

En kralından armatür ayak

Başlığı 'Kendin Yap Genel Portal' kategorisinde sconat tarafından 6 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Canlan portal pratik Ozan.

Teoman hocanın nanosunun dıy armatürünü çok beğenmiştim.

Bu pratik ve şık duran armatüre şıklığını tamamlayacak ayaklar lazımdı o da benden.

1 cm genişliğinde ve armatür boyutuna,ağırlığına göre 6 mm ve yakın kesilmiş cam parçaları.

Yapılacak işlem basit fotoğraflardaki şekilde slikon ile birbirine yapıştırılacak.Önemli onan akvaryumun kenarlarına geçecek olan ayak kısmının mesafesini ayarlamak.

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 13 Mayıs 2016
  2. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ellerine sağlık Ozan süper zekice. Zaten forumda bu şekilde ayak üzerine yazışmıştık. Ama çok güzel uygulamışsın tebrikler. em34:

3. cimlikaya

cimlikaya

Yer:
    İST.
    İsim:
    Teoman Çimlikaya
    Ozan süper fikir em34: :heyo:

4. lcturkey

lcturkey

İsim:
    Levent Cepdibi
    Ozan süper olmuş eline sağlık.

5. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Önemli olan faydamızın olması.Kim olduğunun önemi yok ama sıradan bir hobici olarak site mite bilmez öldükçe akvaryumuna 2 japon ekleyen bir hobiciydim.Bu hobiyi sevenlerin sohbetleri insana bu anlamda çokşey katılıyor.Akvaryuma maddi imkan ayıramadığım için ilgiminde az olduğunu söylediğimde yediğim fırçayı anlatamam.Tabi fırça mecazi anlamda ama bu hobide ilerlemiş ve bana göre zeki insanların sohbetleri kişiye çokşey katıyor.Akvaryumumla ilgilendiğim gibi bana verilen kendin yap gurubu üyeliğine layık olmaya çalışıyorum.Filtrasyonımla birlikte başlayan süreçte hevesim de yerine geldi.İtiraf etmek gerekirse ben kendim bile inanmazdım bazı şerleri yapabileceğime veya bunun mümkün olduğuna.Meğer önemli olan sadece ufku açmakmış ve açandan Allah razı olsun.İsim yazamıyorum çünkü özellikle kendi ricasıdır. super:gif super:gif super:gif

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Yinemi sen Pratik Ozan... can:gif
    Müthişsin dıy grup statünüde yeni lakabınıda gerçekten hakediyorsun.

7. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ozan biz bıktık seni tebrik etmekten sen bıkmadın. em34: Yine mükemmel bir çalışmaya imzanı atmışsın diyecek tek söz; :helalolsun:

8. balıkosman

balıkosman

İsim:
    Osman Tuna
    Tebrik ederim ozan bey,çok zekice ve çok akıllıca armatür ayağı yapmışsınız. em34: Linkteki armatür yapımı hani pimaş boru ortadan kesip yapılmış olan süper olmuş çok akıllıca.hobiyi ucuzlatmak bu kadar olur ancak.

9. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Tebrik etmekten başka yapabilecek bişey yok. Süper pratik bir armatür olmuş.. Olay budur desek yeridir.. Elinize sağlık.. can:gif

10. ZeRo-x7

ZeRo-x7

Yer:
    İstanbul/ Beykoz
    İsim:
    Murat Sarıoğlu
    Resimler gözükmüyor link ölmüş sanırım:D Aslında çok da lazım bi konuydu ama şansımıza.

11. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Şimdi onu diyecektim lafı ağzımdan aldın. Fotoğraflar yok iyi mi ? Ozan inşallah saklamıştırda yenileriz linkleri. Çok güzel bir konuydu. Eğer saklamamışsa varya çekeceği var benden.

ZeRo-x7 bunu beğendi.
  12. emremre

emremre

İsim:
    emre
    Cevap: En kralından armatür ayak

Merhabalar resimler gözükmüyor.Çok merak etmekteyim.Tekrar yüklerseniz sevinirim

13. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Cevap: En kralından armatür ayak

Biz neden kendi sitemize yüklemek istedik işte bundan.

yukleresim.com sitesinden upload edilmiş adamlar aradan zaman geçince silmiş linki çünkü yükü kaldıramamış. Bu yüzden kaliteli yerlere resim yüklemek gerek.

Sayfayı Paylaş