1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

En sevdiğim hayvanlardan(porsuk)

Başlığı 'Diğer Evcil Dostlar Forumu' kategorisinde emmi_06 tarafından 28 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Ben bunun gibi şerefsiz hayvan görmedim.Bu hayvana hastayım,kobrayı yıyor.Yedikten sonra,kobranın zehri yüzünden yarım saatliğine felç oluyor.Sonrasında kalkıyor hiç bir olmamış gibi yaşamına devam ediyor.

[DAILY]x87zvj[/DAILY]

Guinness rekorlar kitabına en korkusuz hayvan olarak kayıt edilmiş hayvan PORSUK tur. Bunun nedenini video görüntülerini izlediğinizde sizde anlayacksınız. Bu inanılmaz hayvan, korku nedir bilmeden dünyanın en ölümcül hayvanlarına kafa tutup, mücadele ediyor. Görüntülerde izleyeceğiniz üzere kobra yılanı ile hem yerde hem ağaç üzerinde hiç korkmanadan kavga dövüş etmektedir. Bu korkusuz hayvan hiç çekinmeden arı kovanına bırakın çomak sokmayı, burnunu sokmaktadır. En yırtıcı kuşlarla bile mücadele etmekte.belgesellerden Video Görüntüleri

reis ve Erman Pehlivan bunu beğendi.
  2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Bu canlının en ilginç özelliği bence rekorlar kitabında yer alması. Pylaşım için teşekkürler Özgür Abi.

Saygılar...

3. berkan

berkan

İsim:
    berkan yıldız
    Paylaşım için teşekkürler.

4. Erman Pehlivan

Erman Pehlivan

Yer:
    İzmir / Torbalı
    İsim:
    Erman PEHLİVAN
    iki saat sonra vücut zehri alt ediyor ve kalkıyor hayvan. Öyle diyor videoda. İlginç. Paylaşım için teşekkürler Özgür hocam. :)

5. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bu hayvan hayatta aç kalmaz.Burnunu sokmadığı delik yok yaa.:D

6. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Abi,birde şu belgesellerde ele alsalar benim adamlara,Sadece bir kere çıktığını gördüm.Oda Aslan avlanırkene porsuku yakalıyor.Tam 1 saat 15 dakikada öldürebildi,aslan porsuku.

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hakikaten var olmaya odaklanmış ve bunu inanılmaz başarmış bir canlı. Taktir etmemek elde değil.

Sayfayı Paylaş