1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Endler's Varyeteleri

Başlığı 'Canlı Doğuran Portalı' kategorisinde volkantr34 tarafından 22 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Top Red Sword With Upper Body Monocles Red With Top Yellow Sword
    [​IMG] [​IMG]

Top Red Sword Snake Green Flame Tail
    [​IMG] [​IMG]

Center Peacock Red Chest
    [​IMG] [​IMG]

Orange Spoted

Top Yellow Sword Original Type Snake Chest
    [​IMG] [​IMG]

Green Top Red Sword Top Bar Snake Chest
    [​IMG][​IMG]

Peacock Snake Top Blue Sword
    [​IMG][​IMG]

Red Peacock

Double Red Strip

White Peacock

Mint Top Yellow Sword

Center Peacock 1/2 Tux

HYBRID=ALBINO WILD TYPE ENDLER

ALBINO FANCY HYBRID

Wild Type Blond

Fancy Blond

Gold Body color Hybrid Flame Tail

Hybrid Peacock Snake

Japan Blue Wild type Guppy

Hybrid , Red Chest Snake

Hybrid Snake Endler

Hybrid, BlueTux Neon Endler

Black Head Tigers,,New variety

Red Hybrid Tigers

Top Quality Hybrid Snake

Gold or Blond Body Fish

Bronze Hybrid Endler
    Kaynak : http://www.viviparos.com
    Kaynak : http://swampriveraquatics.com

2. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Çok güzel görünüyorlar. Ama sanırım bir çoğu Türkiye'de yok. O da bizim kaybımız. İnşallah gün gelir de bütün bu türleri güzel ülkemizde bulabiliriz. Hem de yerli üretim olanlarını.

Saygılar...

3. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Bu güzel tanıtım için teşekkürler Volkan hocam. Gerçekten faydalı bir çalışma olmuş. Emeğine sağlık.

Saygılar.

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Rica ederim beğendiğinize sevindim.En alta 5-6 tane daha resim ekledim.Bunlardan 2 tanesi hariç diğerlerini hiç görmedim yada bana denk gelmedi.

Bendekiler şunlar :

Bronze Hybrid Endler

Aşağıdakilerin hemen hemen aynısı ve karışımına benzeyenlerden elimde var.Resim ekleyemiyorum çektim ettim ama hiç güzel çıkmadı.
    En güzel erkeğimde gidici gözüküyor.Bakalım şimdi elimdeki 40-50 yavrudan güzel şeyler çıkmasını bekliyorum.

Gold Body color Hybrid Flame Tail

Fancy Blond

Wild Type Blond

5. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Kanka mükemmel bir paylaşım olmuş... Ellerine emeğine sağlık...

Bu resimdeki melezlerden Hakan Abi'de var... Adını Endipistes koymuştu... Bana da bir tane verdi ama bize öldürmek :( nasip oldu...

Kanka, demek elinde bunlar var ha... Peki neden bize de vermedin... montz:

Şaka tabii ki... :)

Senin ve Hakan Abi'nin bana hediye ettiklerinizin arasından Bronze Hybrid Endler ve Gold Body color Hybrid Flame Tail (bu kesinlikle senden geldi çünkü ayrı tanka konmuştu) çıktı... Ben bir yerden bir keresinde Wild Type Blond'a çok benzeyen bir tane almıştı ama onu da kaybettik...

Ama Fancy Blond'a bayıldım ve senin bana verdiklerinden bunun gibi hiç çıkmadı... Aslına bakarsan böyle güzel birşey naz: elime hiç geçmedi... Hemen birkaç tane bana ayırıyorsun kankacığım... Anlaştık? :)

Tekrar bu mükemmel paylaşım için teşekkür ederim... Ellerine sağlık...

Bu arada bu Endler's işine bir el atma zamanı geldi? Biliyor musunuz niye bunlara Endler's ismi verildiğini? Yakında... :)

6. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Valla kanka benim sana verdiklerimden 2'si Bronze Hybrid Endler ve Gold Body color Hybrid Flame Tail'e benzer olması lazım.. Bronze kesinlikle , hybrid flame tail'ede çok benzer verdim diye hatırlıyorum.. Hala yaşadıklarına sevindim yerli malı yurdun malı nede olsa :) Fancy Blond'lar ise senden sonra belirginleştiler kanka.. Sanırım elimde 3-4 tane var.. Fancy Blond'lar çok hassas kanka çabuk etkileniyorlar.. Bu sebepten 3-4 tanede durduk yere kaybettim.zaten benim tankta ölüsü bulunmuyor balıkların ya karidesler tüketiyor yada konuşan vatoz öleni direk mideye indiriyor.Yeni parti yavrular yeni yeni renklenmeye başladılar zaten.Bunlardan çıktığı takdirde seninkiler ayrıltıldı bil.. Endler'sler çok dayanıklılar , özellikle bronze olanlar.. Bugün 4 tane rengarenk dişi lepistes aldım.Biraz karıştırıyim bakiyim neler çıkacak.. Emektar 3 dişimi dinlendirmek istiyorum.O 3 dişi 15 mayıs 2008'den beri bendeler nazar değmesin.. Endler's isminin özelliğini biliyordumda unuttum valla şaş:

7. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Tekrar hatırlayacaksın kanka... Yakında... :)

8. penqun

penqun

İsim:
    Haktan KAYACAN
    Cevap: Endler's Varyeteleri

Acanthophacelus wingei (Endler) lepisteslerle kolayca çifleşip kırma yavrular meydana getirebilir.Şuanda elimde kendi ürettiğim çok sayıda Endler,Lepistes,plati yavrum var.Endlerların görünüşü çok hoş.

Sayfayı Paylaş