1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

fıkralar

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde sconat tarafından 1 Şubat 2009 başlatılmıştır.

1. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    fakir cimbom [#17081]
    beşiktas baskanı yıldırım demirören bigün bi berbere gider.berberde bi güzel traş olur tam çıkacakken elini cebine atar o sırada berber aman efendim siz besiktaşın koskoca başkanısınız sizden para almam der.bunun üzerine yıldırım demirören ertesi gün berbere hediye olarak tüm futbolcularının birer üniformasını gönderir.
    sonra fenerbahçeden aziz yıldırım bu berbere gider tabiki aynı muamele.bi güzel trasını olur çayını içer tam çıkacakken elini cebine atar ama nafile berber yine parayı almaz.bunun üzerine ertesi gün aziz bey hediye olarak bir yıllık kombine biletini hediye olarak berbere yollar.
    bu seferde özhan canaydın bu berbere gider trasını olur çıkarken tabiki bizim berber yine para almaz.siz ki avrupa fatihi cimbomunun baskanısınız efendim sizden para almak olur mu der.bunun üzerine ertesi sabah bi bakarki dükkanın önünde cimbomlu yöneticilerin hepsi kuyruğa geçmis.....beleş ya...)

Hasta Fenerli :) [#2563]Hasta Fener'li, gerçekten de hasta olur ve ölüm döşeğine
    düşer.
    Her zaman maçlara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa görelim diyerek...
    - Allah'ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
    - O zaman beni galatasaraya üye yapın !..
    Herkes birbirine bakar :
    - Yav sen doğuştan Fener'li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
    Hasta Fenerbahçelinin birden yüzü güler :
    - Ülen !.. Bir Fenerli öleceğine, bir galatasaraylı ölsün be !..

EN AKILLI BENİM [#34200]BABA
    : Matematikten kaç aldın?
    OĞUL: Fenerbahçenin son on senedeki şampiyonluk sayısını aldım baba!
    BABA: Ne 1 mi aldın? oglum hani sen sınıfın en akıllısıydın?
    OĞUL: Baba sen demez miydin "şampiyon olmasak bile en büyük biziz" diye! Belki matematikten 1 aldım ama yine de en akıllı benim
    BABA:...
    BABA: komsunun oglu kaç almış?
    OĞUL: Galatasaray'ın son beş yıldaki şampiyonluk sayısı kadar.
    BABA: elin oglu yüksek not alıyor sen kırık not getiriyorsun. Rezil ettin beni!
    OĞUL: Baba "ben Galatasaraylı arkadaşlar 'tüm kupalar bizim oluyor en başarılı biziz'" diye benle dalga geçiyorlar, bana feneri tutturmakla rezil ettin beni dediğim zaman "boşver yine de en büyük biziz" demiyor muydun? Aynı hesap bana ne başkasının yaptığından en akıllı benim.
    BABA:....
    BABA: öbür komşunun oğlu elinde bir belge ile geliyordu. Ne almış acaba?
    OĞUL: ali mi? O da takdir almış. Ama baba herifler hep kopya çektiler, soru kağıtlarını değiştirdiler. Anlayacağın olayda hile var.
    BABA: Sus be! Hem bir şey beceremiyor hem de başarılı insanlara çamur atıyorsun.
    OĞUL: Haydaa! Yahu Baba sen değil miydin "Galatasaray kupa biz de nal topluyoruz" dediğim zaman "Galatasaray şike yapıyor, hileyle kazanıyor" diyen. Bu da aynı hesap değil mi baba?
    BABA: Artık önümüzdeki dönem iyi olur karnen inşallah
    OĞUL: Hayatta olmaz baba. Bu hocayla bu müdürle sitttigin sene bu okul bitmez.
    BABA: Ne alakası var oğlum bitiren nasıl bitiriyor? Sınav kağıdına bir şey yazıyorsun da hocaların mı siliyor? Sen boş ver hocayı müdürü kendin çalış, dolu kagıt ver sınıfını geçersin. Hem madem okuldaki hocaların kötü dershane sınavında da sonuncu oldun buna ne diyeceksin? Oradaki hocalar ne seni tanır ne beni?
    OĞUL: İyi de Baba ben sana "Baba madem fedarasyon ve hakemler bu kadar kötü Galatasaray nasıl şampiyon oluyor? Biz sanki ceza sahasına girip gol atabiliyoruz da hakemler mi saymıyor? Biz boşverelim hakemleri kendi oyunumuzu oynayalım. Hem madem Türkiye'deki hakemler kötü avrupada da macar üçüncüsüne gol atamadan elendik buna ne diyeceksin? Oradaki hakemler ne Galatasaray'ı tanır ne feneri" dediğim zaman "olsun oğlum yine de en büyük biziz" demez miydin. Bu da aynı hesap iste. Ne olursa olsun en akıllı benim.

O Fenerlidir [#13164]
    Bir müfettiş,İlköğretim okulu 2. sınıflardan birine teftiş için girer.Arka sıralarda oturan mahçup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker.
    -Kalk bakalım evladım.Alfabemizde kaç harf var söyler misin?
    -Öğrenci 25 der ve başlar harflerin adını söylemeye.Yalnız 4 harfi söylemeden geçer.
    -Müfettiş olmadı,29 harf olması lazım der ve harfleri yeniden söylemesini ister.
    -Öğrenci harfleri tekrar söyler ,sonuç yine aynı.......25...
    -Bu sırada uyanık bir öğrenci söz alır.
    -Öğretmenim o Fenerlidir....U.E.F.A yı bilemez..

FUTBOLCU İMAMLAR [#12669]
    Rizeli imamlarla Trabzonun imamları her hafta maç yaparlar.Ama Trabzonlular bir türlü Rizeli imamları yenemezler.bir gun trabzon imamlardan biri;Hamiyi getirelim Hami mandıralıyı... onlara hami hoca diye yuttururuz der.Ve maç'a giderler maçtan sonra köye dönerler.köylüler; Maç kaç kaç bitti diye sorarlar Hocalar;2-1 bitti der köylüler;golleri kim attı diye sorarlar Hocalar,bizden Hami'hoca onlardan Ronaldinho 'hocayla robinho'hoca attı derler

BJK-LİVERPOOL MAÇINDAN SONRA İNTERNETTEKİ ESPRİLER:
    • Çarşı 8-0'a da karşı!
    • Her yıl 6 kasımın Galatasaray (FB: 6 GS :0 ) ile birlikte kutlanması çalışmaları başlatılacaktır.(maç günü tam 6 kasıma denk geldi)
    • Beşiktaşın ismi Sekiztaş olarak değiştirilecektir: '5iktaş out, 8taş in!'
    • 8-0'lık skorlar kulağa garip gelmesin diye kalan tüm Avrupa maçlarına da PAF takım değil hentbol takımı çıkarılacaktır.

futbol fanatikleri [#15896
    ]kemal ile hasan müthiş bir futbol meraklıları imişler.öyleki ahirette futbol olup olmadığını bile merak edermişler.bir gün hasan ölüm döşeğine düşmüş.kemalde baş sağlığına gitmiş.
    kemal;
    -hasan allahiinşallah sana şifa verir iyileşirsin olduki ölürsen senden bir isteğim var.demiş
    hasan;
    -söyle ölen bir adam senin isteğine nasıl karşılık verirki.demiş
    kemal;
    -olurda ölürsen bana ahirette futbol olup olmadığını rüyama girip söylermisin.demiş
    hasan;
    -oğlum düşündüğün şeye bak tabiki haber veririm hem biliyorsun senin kadar bende merak ediyorum.demiş
    ve hasan sizlere ömür.gel zaman git zaman aradan altı ay geçmiş.hasan kemalin rüyasına girmiş ve havadisleri vermeye başlamış.
    hasan;
    -kardeşim burası harika bir yer.bu arada sana bir iyi birde kötü haberim var.önce hangisini söylüyeyim
    kemal;
    -önce iyiyi söyle o zaman
    hasan;
    -ahirette öyle bir futbol varki dünyadaki furbola beş basar
    kemal-;
    eee kötü hebr ne peki
    hasan;
    -haftaya santraforumuz sensin.
    • Liverpool maçında oynayan futbolcuların Avrupaya çıkışı ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.
    • Pancu ve Bobo nun kaleci olması kararlaştırılmıştır. (Hangisi as hengisi yedek yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanacaktır.)
    • Bu arada şampiyonlar liginde 8 gol yiyerek rekor kırılması sebebiyle kulüp binasında tören yapılması bu goleri yiyerek rekora katkı yapan futbolculara şilt ve beratlarının verilmesi kararlaştırılmıştır.
    • Maç esnasında kullanılmak üzere Yıldırım Demirören'e de hakemlerde kullanılan telsiz verilmiş olup kendisi tarafından beğenilmeyen pozisyonlara maç içinde anında müdahale hakkı tanınmıştır. Maç Demirören istediği an durdurularak istediği yerden yeniden başlanacaktır.
    • Bu maçla ilgili maçtan önce "Beşiktaş Marsilya taktiğiyle oynayacak" diye okumuştum bi yerlerde.. Marsilya tekzip talebinde bulunmuş mudur o gazeteden?

2. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    cami hocası

Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş:
    -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar
    Hoca:
    - 3 sene demiş
    - avukatla olursam?
    - 5 sene
    - doktorla olursam?
    - 4 sene
    - peki hocam hocayla olursam?
    Hoca :
    - seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba...

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor: - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun.. .
    - Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı .
    - Ben sana bir şey sormak istiyorum...
    - Söyle...
    - Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
    - Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...
    - Dinliyorum.
    - Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.
    - Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
    - Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!

İşsiz güçsüz bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. Adam gitmiş karakola. komiser hemen lafa dalmış.

—anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. Üstelik bir işin bile yok.

—ben herkesle iddiaya girerim komiserim. Ve her iddiayı da kazanırım.

—oğlum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılır mı?

—size kanıtlayabilirim komiserim.

—nasıl kanıtlayacaksın.

—sizinle bir iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmeyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerim ki ben sol gözümü ısırırım.

Komiser düşünmüş. Bir insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamayacağına karar verip iddiaya girmiş. Adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra.

— tamam, ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. Adam peki demiş.

— 500 dolarına iddiaya girerim ki. Sağ gözümü de ısırırım.
    Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bir daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerin
    :
    Sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komiser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. Komiser hemen kabul etmiş.Nedir iddia demiş?

-benim s*kimin uzunluğu buradaki herkesin s*klerinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komiser şöyle bir etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. Her birininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bir şey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam çekin komiserim. Çekerseniz uzar demiş. Komiser adamın şeyini çekmeye başlamış. Çekiyormuş çekiyormuş. Uzamıyormuş. O sırada adam bir arkadaşına telefon etmiş.

-"Alooo Ali olum komiserin eline verdim 10.000 DOLARI hazırla!"

3. Neverlander

Neverlander

İsim:
    Abdullah Üüzümcü
    Bir karga ile bir eşek aynı uçakta yanyana koltuklarda yolculuk ediyorlarmış... Karga koltuğun yanındaki ikaz düğmesine basmış... Bir hostes gelmiş, kargaya "Buyrun efendim ne istemiştiniz?"

Karga: Hiç öyelsine kıllığına bastım...

Hostes çok sinielenmiş ama birşey demeden çekip gitmiş... Birkaç dakika sonra karga tekrar düğmeye basmış...

Hostes: (sertçe bir ses tonu ile) Buyrun efendim ne istemiştiniz...

Karga: Hiiiiçççç... Yine kıllığına bastım...

Hostes sinirden deliye dönmüş ama yine birşey demeden çekip gitmiş... Az sonra karga yine düğmeye basmış...

Hostes: (çok sinirli bir şekilde) Buyrun efendim, ne istemiştiniz?

Karga: Hiiiiiiiiiiçç......... Yine kıllığına bastım...

Hostes sinirden saçını başını yolmuş, tepinip durmuş ama yine hiçbir şey söylemeden çekip gitmiş...

Meraklanan Eşek kargaya doğrı dönüp "Ya ikide birde düğmeye basıyorsun karga kardeş... Hostes geliyor ne istediğini soruyor ama sen "Hiiiiiiç kıılığına bastım diyorsun" demiş, "Sana hiçbir şey yapmıyorlar mı?"

Karga: Görüyorsun eşek kardeş, hiçbir şey yapmıyorlar...

Eşek: Ben de yapsam olur mu?

Karga: Neden olmasın, denesene...

Bu sefer eşek basmış ikaz düğmesine... Hostes bir hışımla gelmiş... "Buyrun efendim ne istemiştiniz?" Karga başını sallayıp parmağı ile eşeği göstererek "Ben basmadım, bu sefer eşek kardeş bastı" demiş... Eşek de kendini göstererek ve başını evet anlamında sallayarak "Evet Ben bastım" demiş... Hostes yüzünü eşeğe dönmüş ve sesini kibarlaştırarak "Buyrun efendim ne istemiştiniz?" diye sormuş...

Eşek: Hiiiiiiiiiiçç.... Ben de karga kardeş gibi, kıllığına bastım...

Hostes hızla arkasını dönüp gitmiş... Az sonra yanında izbandut gibi adamla geri gelmiş ve eşeği işaret etmiş... Adamlar eşeği tutup koltuk altlarına girmişler ve uçağın kapısını açıp eşeği aşağıya atmışlar...

Eşek: (düşerken) Eeee karga kardeş hani birşey yapmıyorlardı... Niye beni aşağı attılar...

Karga: (düşen eşeğe bakarak) Ulan eşşoğlueşşek, madem uçmayı bilmiyorsun niye kıllık yapıp duruyorsun?

4. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    :D :D :D :D

Gülmekten yazamıyorum

:D :D :D

5. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    çok iyiydi abdullah :D:D:D

6. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    O kelime sanki ''kıllık'' değilde ''i..e'' lik diye hatırlıyorum ama neyse :D

Sayfayı Paylaş