1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Filtren zayıfsa gir içeri

Başlığı 'Akvaryum Filtre Yapımları' kategorisinde sconat tarafından 18 Ağustos 2009 başlatılmıştır.

1. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal

Selamlar pratik Ozan. :cicek:

Şelale filtrelerimiz çalışır durur ve genelde ses yaptığından veya su sıçrattığından şikayet ederler.biz bu yöntemle sese,sıçramaya çözüm olurken filtre gücü 6-7 kat artacak.kısa ve öz anlatımla şelale filtrelerin önüne plastik kab bağlayacağız ve suyu o kabtan geçirdikten sonra akvaryuma vereceğiz.Bu şelale filtre suyu iki bölümden verdiği için iki kab kullanıldı. super:gif super:gif super:gif

[​IMG][​IMG]

Ozandan portala selamlar. .Ş.

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Ozan çalışma mantığını düşününce güzel bir çalışma ama yapım aşamasını anlatmayacakmısın bize smiley18.gif

3. sconat

sconat

İsim:
    Ozan Sıdal
    Hepsini yazarsak pratik olmaktan çıkar Emrah kardeş. saat:gif Aslında yazılacak olan yok.plastik kablar bir şekilde şelale filtre su çıkışı altına koyulacak.her hangi bir detay yok yani.Lastikle tuturuldu ama delik açıp kablo tutturucuylada sabitlenebilir yine. super:gif super:gif super:gif

4. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Güzel bir uygulama gerçekten tebrik ederim.

5. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Ellerine sağlık, pratik ve zekice, katılıyorum o kablar her şekilde sabitlenir şelale filtreye. Filtrasyon veriminin artışı için 6-7 kat demişsin ama bence çok daha fazla artar Ozan. Emeğine sağlık yine hem güldürdün hem öğrettin.

Benim dans eden çocuğuda araklamışsın bu arada. saat:gif

Sayfayı Paylaş