1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Forum Hakkında Şikayetleriniz

Başlığı 'Site Klavuz-İstekler' kategorisinde MR_EREN tarafından 14 Ekim 2008 başlatılmıştır.

1. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu
    Arkadaşlar forum hakkındaki (tasarım vb.) şikayetlerinizi buraya yapabilirsiniz...

Ynt: Forum Hakkında Şikayetleriniz

Evet biliyorum...
    Opera en az kullanılan tarayıcı zaten.

Explorer ve mozillada çalışması önemli benim için...

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 15 Mayıs 2016
  2. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY

Eren hocam ALLAH(cc)çok şükür forumumuz çok güzel gidiyor.Tasarım dışı olacak ama.
    Benim önerim diğer akvaryum sitelerinde geçerli olan bey, beyfendi laflarını ben sevmiyorum.Sitemizde genelde herkes birbirini tanıyor.Aramızda samimiyet var.Bu bey,beyfendi lafları aradaki soğukluktan geliyor gibi bana.Abi,kardeşim veya Hocam isim ile hitab etmek daha mantıklı geliyor bana.Ben genelde profilindeki yaş kısmını doldurmamış arkadaşlara abi,kardeş gibi hitab etmıyorum yaşını bilmediğim için.Tüm üye olan arkadaşlar profıldeki yaş kısmını doldursa iyi olur.
    Tabiki sizlerinin düşünceleri daha önemli

3. Assamite

Assamite

Merhaba, forumunuz opera web brovserla sağlıklı çalışmıyor bilginiz olsun.

4. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız

Merhaba..Eren hocam benimki bir şikayet değil öneri..Tabi değerlendirmek siz değerli forum üyeleri ve yönetici dostlarımıza kalmış..
    Forumu incelediğimde ince elenip sık dokunarak özenle hazırlandığını gördüm..Fakat belki küçük bir noksanlık gibi görünsede en büyük ve en önemli konuınun eksikliğini hissetim sayfalarda.Eğer sadece akvaryum konuları işlenmiş olsaydı bunun farkına bile varılmazdı,ama siz akvaryum harici şiir,eğlence,hayata dair,günün önemi,önemli proğramlar gibi konu başlıklarını koyuyor ve "Atatürk Köşesi" yapmıyorsanız bu eksiklik inanın çok bariz bir şekilde göze batar hale geliyor.
    Nede olsa yeni bir forumuz ve eksikler yavaş yavaş giderilecek tabiki..Bu eksiklerin giderilmesi esnasında " Atatürk Köşesi" konusununda değerlendirilerek hayata geçirilmesini diler,saygılar sunarım.

5. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Düşünmedim değil açıkcası.
    Ancak daha sonra sitenin teması, yeni özellikler katılması derken unuttum gitti...

Hatırlatman için çok teşekkürler Murat Hoca...

6. jonerr

jonerr

Ben birşey sormak istiyorum.
    Anasayfada çıkan başlıklarda bulunan Ynt: yazısı kaldırılamaz mı?
    Gözüme çok takılıyor.Kaldırılmazsada sorun olmazda kaldırılırsa daha iyi olur düşüncesindeyim.

7. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Kaldırıldığında, kişi tıkladığında konunun en başından başlıyor...

8. stewen

stewen

Hocam sitede yeni konular bölümünü biraz daha geliştirebilirmiyiz acaba.Son 2 saatte gibi seçenekler olsa daha faydalı olacagı inancındayım...Saygılar...

9. bettacı

bettacı

Sitede yeni değişikler olmuş girmeyeli.Ama şu profil bölgesi değişmiş.Eski halinin daha hoş oldunu düşünüyorum.Ancak bu tabikii zevk meselesi

10. axu2

axu2

Profile girdiğim bilgiler farklı bilgisayardan siteye bağlandığımda uçuyor. Mesela evdeki bilgisayarda düzenliyorum profili sorun yok, işteki bilgisayarımdan girdiğimde bilgiler sıfırlanıyor. (mu?)

11. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Haklısın şu an profil düzenlemesi yapılmaktadır.

En kısa sürede faliyete geçecek.

12. axu2

axu2

Cümleten geçmiş olsun 2 gündür bağlanamadık :heyo:

13. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Merhaba değerli arkadaşlarımız,

Kısa süren bir ayrılığın ardından, tekrar sizlerle beraberiz olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
    Forumumuza yapılan çirkin bir saldırı sonucu, çok kısa bir sürede olsa ayrı kalmak zorunda kaldık. Bu ayrılık yüzünden bizleri seven ve desteğini esirgemeyen tüm hobici dostlarımızıdan özür diliyoruz. Sevindirici olan nokta ise bu saldırıdan, kısa bir süreliğine ayrı kalmamız dışında, kayıpsız ve daha sağlam olarak emin adımlarla yolumuza devam edebilmemizdir. Akvaryumportali ailesi olarak hepimize geçmiş olsun...
    Saygılar, sevgiler...

14. axu2

axu2

Mesajlarda ve öm.larda azalma var. Benim açımdan çok ta önemli değil ama arşivlik bilgi niteliğindeki mesajları kurtarabilirseniz iyi olur diye düşünüyorum.

15. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Hocam çok üzgün olmakla birlikte, iki günlük kayıbımız olduğunu da belirtmek isterim. Tüm uğraşımıza rağmen, iki günlük kaybı geri getiremedik. Bu hususta dostlarımızın bizi anlayışla karşılamalarını diliyoruz.
    Saygılar...

16. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız

Forumda Atatürk köşesi oluşturulmuştu..benmi bulamıyorum yoksa düzenlenen elim ve haince saldırıda o bölümüdemi kaybetti..Konu hakkında bilgi rica ediyor,saygılar sunuyorum.

17. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert

Murat Abi selam,
    Yok hayır katagori bizim tarafımızdan kaldırıldı. Yönetim olarak şöyle düşündük, açık olan böyle bir katagori risk oluşturuyor dedim. Yazılacak farklı bir yazı bizi sıkıntıya sokabilirdi.

Akvaryum hobisi üzerine bir site olmamız dolayısı ile, bu konu üzerine yoğunlaşmış sitelerde düşüncemizi paylaşabilirdik.

Konuya bu açıdan baktık. Evet bazı hayatın içinden gibi katagoriler var forumda ancak, Bu bölümler hobi ile ilgilenirken bir eğlenmek amaçlıdır. Risk olarak ise, çok daha azdır bzim açımızdan.

Kısaca abi, böyle bir düşüncemiz var.

18. atlantis

atlantis

Yer:
    İzmir
    İsim:
    Murat Yıldız

Ne diyelim hocam..Aslında çok derin düşünülecek bir konu ve getireceği risk bile başımız gözümüz üstünedir..Ama madem öyle bir karar alındı sitemiz için hayırlısı olsun.

19. Desert Falcon

Desert Falcon

Foruma girdiğimizde yukarıda Ana sayfa seçeneğine tıklayınca
    -buraya aktarması gerekirken aynı yerinde yani forumda kalıyor.İlgilenirmisin Eren abi?

A.P Bot Yazı düzenlemesini kaydetti.: 15 Mayıs 2016
  20. MR_EREN

MR_EREN

İsim:
    Eren Eroğlu

Şahin o, Forum Ana sayfa...
    Yanında Portal var, dikkat edersen ;)

Forumda olduğumuz için Ana sayfa yazısına tıklayınca Forum Ana Sayfası geliyor ;)

Sayfayı Paylaş