1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

Başlığı 'Etkinlik-Duyuru-Haber Portalı' kategorisinde 1Fatih1 tarafından 13 Temmuz 2011 başlatılmıştır.

  1. 1Fatih1

    1Fatih1

    Mesajlar:
    17
    İsim:
    fatih
    c++ sistemi hata veriyor ve konu başlıkları + özel mesajda çerçeveler gözükmüyor bu sorunada sadece burada bu forumda rastladım bir kaç forum gezdim bende sorun yok gibi fakat tam olarak analayamadım.
     
  2. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.333
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Fatih bey öncelikle hoşgeldiniz. Bende bahsettiğiniz sorunlar bulunmamakta. Forum düzeniyle ilgilenen arkadaşlar en kısa sürede yardımcı olacaklardır.
     
    1Fatih1 bunu beğendi.
  3. zgrkaralar

    zgrkaralar

    Mesajlar:
    600
    İsim:
    Özgür KARALAR
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Ekran görüntüsünü cekip gönderirseniz bakalım ilgilenelim
     
    1Fatih1, The_ReligiouS ve fth-94 bunu beğendi.
  4. 1Fatih1

    1Fatih1

    Mesajlar:
    17
    İsim:
    fatih
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Size mesaj atamıyorum.Fakat kendi açtığım konularda yazabiliyorum.Zaten bende reef akvaryumu paylaşacağım o yüzden şimdilik bu haldede idare eder.İlgilendiğiniz için teşekkürler.
     
  5. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.333
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Özel mesaj atmak yerine bu konuya ekleyebilirsiniz resmi. Hem başka sorun yaşayan arkadaşlar varsa onlarda görür.
     
  6. 1Fatih1

    1Fatih1

    Mesajlar:
    17
    İsim:
    fatih
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Sorun internet explorerin hata vermesi bende çözemedim durup dururken hata veriyor.Ama başka yerde pek rastlamadım özellikle bu forumda her seferinden hata veriyor.Bildiğimiz microsofta hata raporu gönderip görmeyeceğimizi soruyor.
     
  7. fth-94

    fth-94

    Mesajlar:
    5.333
    Yer:
    Türkiye
    İsim:
    Fatih BAŞBAĞ
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Zaten forumumuz en iyi mozilla firefox tarayıcısı ile görüntülenmektedir. Dilerseniz kurup deneyin.
     
    1Fatih1 bunu beğendi.
  8. 1Fatih1

    1Fatih1

    Mesajlar:
    17
    İsim:
    fatih
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Teşekkürler deneyeyim bende ağırlık atarken onuda yollamışım.
     
  9. 1Fatih1

    1Fatih1

    Mesajlar:
    17
    İsim:
    fatih
    Cevap: Forumda teknik bir sorunmu var anlayamadım ?

    Tamamdır. Teşekküler demek ki neymiş ağırlık atarken daimi elemanlara dokunmuycakmışız.
     

Sayfayı Paylaş