1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

frontoza

Başlığı 'Tür ve Cinsiyet Belirleme Portalı' kategorisinde enk41 tarafından 28 Nisan 2009 başlatılmıştır.

1. enk41

enk41

Arkadaşlar yunus chiclid lerin yanına frontoza koyabilirmiyiz.

2. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Ercan bey; yunus ve frontozalar farklı gölün balıkları olduğundan,su sertlikleri değişiktir ve bir arada beslenmesi pekte uygun değildir Ayrıca frontozalar sakin,huzur isteyen,kayalık mağara vs gibi yuvalara ihtiyaç duyan,yunuslar ise çok hareketli ve açık alan isteyen türlerdir. Birbirlerine zarar vermeselerde,üreme açısından sıkıntı olur.

3. okan058

okan058

İsim:
    okan sakal
    Bende olcay abiye bu konuda katılıyorum . Frontozalar sakin ve huzura ihtiyaç duyan balıklardır . Benim eski akvaryumumdaki beş erişkin frontozam bir çift kalvustan bile rahatsız olmuşlardı calvuslar çıkarmak zorunda kaldım ayrıca frontozalar yeme biraz nazlıydı

4. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Eski malavi akvaryumumda,3 adet frontosa vardı.
    Yaklaşık 3 ay baktım,hiç bi problem yaşanmıyor.Gelgelim tabiki yanlış işler yapıyoruz.Tamamen suyun tutun yemlemesine herşeyiyle çok farklılık gösteriyorlar.
    Arkadaşların yazdığı gibi yem konusunda nazlılar,bi süre sonra mecruben malavi gibi oluyorlar.

Yinede karar sizin.

5. enk41

enk41

sağalun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için aydınlattınız.teşekkürler

Sayfayı Paylaş