1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Güzel bir betta tankı çalışması.

Başlığı 'Akvaryum ve Dekor Yapımı' kategorisinde bmehmetyavuz tarafından 8 Kasım 2008 başlatılmıştır.

1. bmehmetyavuz

bmehmetyavuz

Bence hem çok dekoratif duruyor, hemde onların hiç layık olmadıkları fanus, kadeh vs şeyler içerisinde beslenilmemeleri gerektiğini hatırlatıyor...
    Pirinç ekilerek daha da güzel hale getirilebileceği kanaatideyim.
    Saygılar, keyifli paylaşımlar...

2. taygun

taygun Guest

Ynt: Güzel bir betta tankı çalışması.

Bence su sesi adamı hasta eder. ;)

Saygılar

3. Ynt: Güzel bir betta tankı çalışması.

Tamer Bey, bence hasta etmez aksine iyileştirir. ;)
    Alıntı:
    `Osmanlı dönemindeki darüşşifalarda kuş sesi, su sesi ve müzikle insanlar tedavi ediliyordu. Şimdi ben de darüşşifalarda yapıldığı gibi, ama modern tıp tekniklerini kullanarak insanları tedavi etmeye çalışıyorum.`

http://www.tumgazeteler.com/?a=1087911

4. taygun

taygun Guest

Ama biz sağlamız değil mi? :D

5. Desert Falcon

Desert Falcon

Sanki akvaryumdan çok dışarıdakine önem verilmiş ama çok dekoratif,betta içinde uygun olmuş.Su mercimeği de koyulabilir miydi acaba?

6. 34yunus

34yunus

acaba bu hangi maddeyle yapılmış ve nasıl yapılmış ve tabikide maliyeti eğer maliyeti fazla değilse benim Betta için süper olur zavallı hayvan 3-5lt. bir kabda öyle dolaşıyor artık bunu yaparsam ona saray vermiş olurum heralde :basardim:

7. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Hayal gücü kullanılmış ve yapılmış. Tam aynısı olmasa bile bettalar için buna benzer birçok malzeme yapı marketlerde satılmakta. Gerisi dediğim gibi sizin hayal gücünüze kalmış. ;)

8. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Valla uğraş gerektirecek güzel bir yapım. O betta eminim ki orda oldukça rahattır. En azından fanustan daha rahattır. Güzel olmuş. Farklı bir dekor. Göze hitap ediyor.

Saygılar...

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Bazı kişiler tarafından ufacık su bardaklarında yaşamak zorunda bırakıldığını düşünürsek,bencede betta orda çok rahat edecektir.

Sayfayı Paylaş