1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Geçiçi full blak shark fin tankım.

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde radenko tarafından 1 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. radenko

radenko

Akvaryum haqos 390 ısıtıcı blueclime 150w. Fitrasayon akvaryumun kendi filtresi. Bitkili bir tank.

2. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Raif bey lepistesleriniz gayet güzel.. Siyah olan lepistesler sizde doğup büyüyen yavrulardan mı yoksa aldınız mı acaba ?

3. radenko

radenko

Full blackerden henüz alamadım daha yeni aldım balıkları.

4. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    İnşallah alırsınız.. Aynısının koyu mavisi vardı bende şimdi ismi aklıma gelmiyor bende onlardan bir türlü yavru alamamıştım , dişilere karşı çok ilgisizdi.. Güzel haberler bekliyoruz sizden.. Sağlıklı balıklar yetiştirmenizi ve bol yavru almanızı dilerim..

5. radenko

radenko

Moscow blue olabilir. Erkeklerin öle bir sıkıntısı oluyor genellikle ithal balıklarda yavru alıp kendi erkeklerinizde bu sorun yaşanmıyor. Amaç bir an önce yavru alıp yavrularla devam etmek olmalı. İthal balıklarda büyük sıkıntılar yaşanabiliyor.

6. volkantr34

volkantr34

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Volkan
    Olabilir evet.. Bırakın çiftleşmeyi arkadaşlık etmesine bile razıydım ama tek takılmak yeğledi dişi dolu tankımda :( Gerçi artık yok sizden gelecek güzel haberleri bekleyeceğiz :)

7. radenko

radenko

Yavrularlar şu anlık bir sıkıntı yok. Gerçi bunun dişiside yanına yaklaştırmıyor erkeği ama hamile en azından bu güzel bir olay. Yakında artemia ve protein ağırlıklı beslendiğinde sonucun değişeceğinden eminim.

8. Kadr1maN

Kadr1maN

Muhteşemler. Favori balığım sayılabilirler. Raif abi erkeğin yakından birkaç fotosunu daha eklersen süper olur. Balıklarında bildiğin gibi süper zaten :cicek:

9. radenko

radenko

Bu akvaryumda fuzel fotoğraflar çekilmiyo zaten geçiçi bu akvaryumdalar. Akvaryumu değiştirince yeni fotoğraflar eklerim.

--------------------------------------------------------------------------------------------

İlk yavruları bu gun aldım gayet sağlıklılar.Özel ırkta rekor geldi 30 üzeri yavru var. :basardim:

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Hayırlı olsun Raif Bey. Balıklarınızın maşallahı var. Sağlıklı yavrular dilerim.

Saygılar...

11. Molly_Oscar

Molly_Oscar

Maşallah, balıklarınız çok güzel ve sağlıklı görünüyor. Sağlıklı akvaryumlar, bol yavrular...

12. radenko

radenko

Teşekkür ederim...

13. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Raif Bey,sakala dikkat :)

14. radenko

radenko

Ne sakalı Cem bey,
    yosun mu ben bitkici değilim uğraşmıyomda akvaryumun kendi pisliğinde gayet iyi oluyo tavsiye ederim.

15. stablizer

stablizer

Tek renk Lepisteslere bayılıyorum.Black'ler çok hoş birde dediğiniz gibi biraz daha net bir resim olursa çok süper olur.Ayrıca Ribbon dişide erkek kadar fiyakalı yani.

16. radenko

radenko

Ribonlar gerçekten çok güzel oluyor. Bazı varyetelerin dişilerini ayırt ermek zor bile sayılır renkleri ve güzelliği erkek gibi doğru söylüyorsunuz.

17. radenko

radenko

Bir aydır dişiyi toparlamaya çalışıyorum ve bu hafta baya bir kendine geldi doğumdan sonra çok zayıflamıştı ve beyaz benek atlattık. Canlı yem takviyesi ile yeni yeni kendini toparlandı ve hamile kaldı bu benim için çok sevindirici bir olay.

18. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Geçmiş olsun Raif Hoca'm, sevindim gelişmeye. Umarım yavrular sağlıklı doğar.

19. radenko

radenko

Teşekkür ederim. Bakalım yirmi gün sonra belli olacak Temel bey işallah bir sorun olmaz.

Sayfayı Paylaş