1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Germen platinium tuxedo ribon fin tankımdan kareler.

Başlığı 'Tatlı Su Akvaryum Tanıtım Portalı' kategorisinde radenko tarafından 1 Mayıs 2009 başlatılmıştır.

1. Akgün Cem

Akgün Cem

İsim:
    Akgün Cem
    Raif bey sizin için bir alternatif daha sunayım... Bu ürünü de kullanabilirsiniz acil durumlarda: http://www.petburada.com/pinfo.asp?pid=5399
    Yukarıdaki yemi canlı yeme acil ihtiyaç duyduğumda kullanıyorum, şuan elimde mevcut, isterseniz 1-2 paket size hediye edebilirm.

2. stablizer

stablizer

Raif hocam son durum neoldu Ribbonlarda?

3. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Kurutulmuş sivrisinek larvası kullanan oldu mu acaba?Sera'nın yavrular için ürettiği birşey.İşin garibi benim lepistesler canlısını bile nazlanarak yedi(Geçenlerde boş akvaryumumda sivrisinek larvaları görünce zar zor yakalayıp yavrulara atmıştım)

4. Akgün Cem

Akgün Cem

İsim:
    Akgün Cem
    Ben eskiden lepisteslerime en çok sivrisinek larvasının kurutulmuşunu veriyordum, ama artemia açtığımdan beri gerek duymuyorum bu yeme...

5. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Artemiayı hergün açmak derdinden belki kurtarır diye düşünmüştüm ama yok.Artemianın bile ölüsünü yemiyor bu melek yavruları,değil sivrisinek larvası :(

6. turqer

turqer

İsim:
    Türker Sezgin
    Melek yavruları kabuksuz artemiayı pek sevmiyorlar galiba...Benimde o yönde tecrübem oldu Cem Hocam..

Neyse..Konuyu kirletmiş gibi olmayayım mesajımla, Serdar Abi güncellemiş kaldığı yerden devam etsin konu...

7. radenko

radenko

Şu anda bir dişi bir erkek var dişi hamile ama balıklar anlamadığım bir nedenden muazzam stres altındalar en ufak bir titreşime bile tepki veriyorlar ve akvaryumun bir uçundan öbür uçuna inanılmaz bir hızla yüzüyorlar. Fullblack ribonlarda sorun vardı onlarda aştık gibi ama hala dişi hamile değil bir ay boyunca form kazandırmak için elimden geleni yaptım şuanda dişinin durumu iyi bakalım.

Sayfayı Paylaş