1. Hoş geldiniz, Akvaryum Portalı ailesine katılım için kendinizi hazır hissediyorsanız üye olun.
    Yardım sayfasından forum kullanım desteği alın.

Gitti Gözz =((

Başlığı 'Hayata Dair Her şey' kategorisinde jonerr tarafından 12 Mart 2009 başlatılmıştır.

1. jonerr

jonerr

Arkadaşlar yahu bugün bi arkadaşın eli gözüme girdi.Gözüm acayip bir şekilde kanlandı.Şimdi gözümün içinde ufak bir kan var şöyle bir köşede birikmiş kan var.
    Buyrun buda resmi.
    Bu kan yarına kadar geçer mi ya da ne yapsam geçer çok önemli benim için :(

2. Emrah Ece

Emrah Ece

Yer:
    İSTANBUL
    İsim:
    emrah ece
    Caner kardeşim çok geçmiş olsun, pek sıkıntı olacağını sanmam ama bi doktora görün yinede

3. jonerr

jonerr

Öncelikle sağolun.Doktorluk bir durum yok.Zaten gözümde ağrı falanda yok.Fakat yarına kadar geçmesse kesin yarın okulda feci alay konusu olurum dayak yedi diye.Ondan yarına kadar geçmesi lazım ;)

4. Kadr1maN

Kadr1maN

Caner, bu kadar küçük şeylere takılma dostum. Alay konusu olursanda bunun suçlusu kesinlikle sen değil alay geçen arkadaş dediklerindir!

Yarın mutlaka sağlık ocağına gitmeni öneririm.Anlık bir hasar söz konus olmayabilir,lakin arkadaşının elinin girdiğini söylüyorsun,arkadaşının eli ne kadar temiz olabilir.Mikrop kapması durumunda tahmin edemeyeceğimiz sonuçlar doğurabilir.Bilgine. bak:

5. jonerr

jonerr

Yarına kadar dinleneyim eğer geçmesse sağlık ocağına giderim.Ama pek önemli birşeye benzemiyor açıkçası.

6. jonerr

jonerr

Arkdaşlar birde yeni dikkatimi çekti yanlış yazmışım.Gözüme arkadaşın eli girmedi.Top çarptı.Ama bayağı hızlı bir şekilde çarptı sonrada gözüm kanlandı =((

7. emmi_06

emmi_06

İsim:
    Özgür ABAY
    Caner olan olmuş artık söylede kurtul kimden dayak yedin. :D :D :D

Şaka biyana yinede bi hasteneye gözük.

8. jonerr

jonerr

:D :D
    Hastahanelik bir durum yok aslında.Ağrı sızı vs.Ama bakalım.

9. reis

reis

İsim:
    Olcay Aksu
    Caner; hastaneye gitmek için illada bir ağrının bir sancının olmasını beklemen gerekmez.Allah muhafaza bir enfeksiyon kapabilir,ve akabinde hiçte hoş olmayan bir durumla karşilaşabilirsin.Büyüklerimizin bir lafı var hatırlatmak isterim; '' tedbirini al,takdiri Allah a bırak'' Sen tedbirini al bir doktora görün.Ne olur ne olmaz.

Geçmiş olsun.

10. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Caner kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Bende diğer arkadaşlarım gibi kesinlikle bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Göz bu kardeşim şakaya gelmez ve de hiç bir şeye benzemez. Tekrar geçmiş olsun.

Sevgilerle...

11. RuPTuR

RuPTuR

İsim:
    Cem
    Şimdilik önemli birşeyi yok gibi geldi bana.Kılcal damar çatlaması.Birkaç güne toparlar kendini.Yayılma olursa göz hastahanesine gitmeni öneririm.

12. jonerr

jonerr

Hepinize çok teşekkür ederim.
    İlk top çarptığında gözüm kıpkırı olmuştu.Sonra 1 saate geçti.Sadece bir köşede toplanmış kan kaldı.Cem abiminde dediği gibi kılcal damar çatlaması herhalde.Bugün damla alıp damlatacağım.Eğer yine düzelmesse mecbur doktora=((

13. Muzikopat

Muzikopat

İsim:
    Hüseyin ÇELİK
    Düzelmezse aksatma kardeşim. Tekrar geçmiş olsun...

14. YIKIKTEMO

YIKIKTEMO

Yer:
    İstanbul
    İsim:
    Temel Sert
    Geçmiş olsun Caner.

Balıkların sorunlarına mesajlarımız olmuştur, ancak İnsan gözüne bu anlamda yardımımız dokunamayacak, sadece geçmiş olsun dileklerimizi iletebiliriz. Eğer acı sızı ve daha ilerleme olusa doktora görünmen iyi olur.

Tekrar geçmiş olsun.

15. MertBalim

MertBalim

İsim:
    Mert
    caner, benimde olmuştu bol su ile yıkadım hergun yıka 3 gune gecer geçmiş olsun

16. jonerr

jonerr

İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar.
    Bu arada Mert hemen deniyorum =))

Sayfayı Paylaş